Jivka
Moderator
Wow mega szybko [emoji44]Ja mam cykle 32 dniowe i pierwszy test robilam 9dpo jakis cien juz byl a w 13dpo była rozowa kreska
To straszne co piszesz... Ja tylko na początku ciąży czekałam grzecznie 1h w kolejce, potem się pytałam pierwszej osoby w kolejce czy jest w ciąży i czy mogę wejść. Tylko raz się Pani nie zgodziła bo stwierdziła że nagle wszyscy są w ciąży i ona tylko przepuszcza (a brzuch miałam już dość widoczny).Ja ostatnio zapytalam czy mnie przepuszcza do gabinetu zabiegowego na pobranie... zapomnij czlowieku, wszyscy brzuch widzą a jak zapytalam to stalam sie nie widzialna [emoji57] no nic poczekalam mimo ze zle sie czulam juz bo i glodna, w nerwach i w goracu [emoji57] przyszla moja kolej, weszłam no ale widocznie to bylo za duzo bo jak tylko zaczela mi krew pobierac to najpierw zazygalam podloge [emoji85]a potem zemdlalam [emoji57]
No i wiadomo troche dluzej w tej sytuacji siedzialam w tym gabinecie, no i jak lezalam na kozetce to dwa razy koles co byl za mna wchodził i z pretensjami bo on sie spieszy i nie bedzie czekal az paniusia sobie polezy-tak wlasnie powiedział...Witaj, powodzenia [emoji854]
Strasznie mnie dzisiaj ciągnie z lewej strony ale to dopiero 7dpo...