reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Czyli jest to ciąg dalszy poronienia. Eh niedługo idę do lekarza zobaczyć jak wygląda sytuacja w środku czy wszystko jest w porządku [emoji21] Krwawienie się skończyło. Trwało teraz 6 dni, dłużej niż moja @ i była tak obfita, że bałam się chodzić żeby nic nie przeciekło [emoji21] W życiu nie miałam takiego krwawienia, to nawet nie było krwawienie bardziej krwotok ;o I bolało tak długo, zawsze podczas @ boli pierwszy i drugi dzień. Potem koniec a bóle miałam aż do 5 dnia. Miałam spokój na chwilę i 5 dnia dalej bolało. Teraz tylko czuje jak mnie boli jajnik prawy znowu ;o eh i co chwilę mam migreny straszne ale to nie wiem czy wiązać z tym, cały czas mnie głowa boli ;/ I czuje się jakaś niestabilna emocjonalnie

Poważnie przy 28 powiedział, że w porządku [emoji33] ja przy delikatnie podwyższonej mam bromergon no i warto TSH zbadać bo u mnie problem z prolaktyna jest przez tarczycę
Tak powiedział a TSHW w porządku. U mnie napewno jest za wysoka bo ważę 50 kg przy 164 cm wzrostu ale już idę do innego doktorka

Przlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka
Gratulacje :)! I oby to faktycznie był początek dobrej passy II kreskowej.
U mnie ból prawego jajnika doszedł. I jakby lekka zgaga.
Mam nadzieję, że to TO :D.

U mnie 8dc. Na razie cisza. Okres się skończył, jeszcze delikatne plamienia. Ale śluzu ani widu ani słychu, żadnych bóli, nic. Czekam ;).

@Maliina ja pod koniec okresu mam ciemnobrązowe, prawie czarne takie śluzowe skrawki (sorry za obrazowy opis, ale nie wiem jak to coś nazwać - brudny śluz? Plamienie?).

reklama
Do góry