Ann_
Fanka BB :)
Tak po 2 tyg. To ja nie wiem co jest wtedy ;/ Bo w sumie dalej mnie boli, ale już nie krwawię, boli mnie sam jajnik [emoji21]
A to kiedy ty mialas to poronienie? Samoistne? W ktorym tygodniu? Kiedy bylas u lekarza? Mowil ze wszystko sie oczyscilo juz?Czyli jest to ciąg dalszy poronienia. Eh niedługo idę do lekarza zobaczyć jak wygląda sytuacja w środku czy wszystko jest w porządku [emoji21] Krwawienie się skończyło. Trwało teraz 6 dni, dłużej niż moja @ i była tak obfita, że bałam się chodzić żeby nic nie przeciekło [emoji21] W życiu nie miałam takiego krwawienia, to nawet nie było krwawienie bardziej krwotok ;o I bolało tak długo, zawsze podczas @ boli pierwszy i drugi dzień. Potem koniec a bóle miałam aż do 5 dnia. Miałam spokój na chwilę i 5 dnia dalej bolało. Teraz tylko czuje jak mnie boli jajnik prawy znowu ;o eh i co chwilę mam migreny straszne ale to nie wiem czy wiązać z tym, cały czas mnie głowa boli ;/ I czuje się jakaś niestabilna emocjonalnie
Bo ja poronilam 7 lipca krwawilam obficie ale znośnie przez 5 dni i 2 dni plamienie. Łącznie 7 dni. Ból miałam tylko 2 dnia potem już nie. Po 9 dniach czyli 16 lipca byłam u gina mówił że wszystko samo się oczyscilo nie ma śladu po ciąży. Powiedział też że mamy zielone światło na dalsze starania. Właściwie to wszystkimi mnie wygląda jak 2 lata temu nawet tygodnie się zgadzają bo był to początek 7 tc.
A, i od wczoraj wieczorem co jakiś czas pobolewa ten jajnik prawy ale to nie jakoś mocno. Śluz zaczął się pojawiać. Zobaczę za kilka dni jak to będzie wyglądało.