reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No pewnie, że jest za wysoka. :) I powinnam to koniecznie skonsultować z lekarzem. :) Jak miałam TSH 2,36 to też super, norma przecież a jednak dla mnie za wysoki wynik. :)
Szczególnie, że odczuwasz objawy za wysokiej prolaktyny, ja też miałam teoretycznie nie znacznie podwyższoną prolaktynę, a czułam się fatalnie ból piersi, rozregulowane cykle, plamienia, a wydawało by się, że to nie możliwe, po Bromergonie wszystko minęło

Hej dziewczyny ja miałam dzisiaj dostać okres ale nadal go brak chociaż cały dzień mnie pobolewa brzuch a test robiłam i negatywny niestety co prawda o tej godzinie ale jakby chyba była ciąża to byłaby blada chociaż kreska co myślicie ?
A z jaką czułością robiłaś ? Zwykły miał prawo nie wyjść w terminie @, super czuły 10 myślę, że blada kreskę by pokazał jeśli to ciąża

Szczególnie, że odczuwasz objawy za wysokiej prolaktyny, ja też miałam teoretycznie nie znacznie podwyższoną prolaktynę, a czułam się fatalnie ból piersi, rozregulowane cykle, plamienia, a wydawało by się, że to nie możliwe, po Bromergonie wszystko minęło
Ja cały czas miałam wszystko idealnie teraz w tym cyklu zanik miesiączki, obrzęk i ból piersi, gruczoły mongomeryego, pani doktor nawet dała mi do zrozumienia, że te moje bóle głowy nie są takie o tylko też mogą być od tego, ogólnie złe samopoczucie, jakaś dziwna depresja, wszystko jakby PMS. Ale serio nagle teraz w tym cyklu... A zapowiadało się, że to będzie normalny cykl.

Ja cały czas miałam wszystko idealnie teraz w tym cyklu zanik miesiączki, obrzęk i ból piersi, gruczoły mongomeryego, pani doktor nawet dała mi do zrozumienia, że te moje bóle głowy nie są takie o tylko też mogą być od tego, ogólnie złe samopoczucie, jakaś dziwna depresja, wszystko jakby PMS. Ale serio nagle teraz w tym cyklu... A zapowiadało się, że to będzie normalny cykl.
Czasami organizm płata nam figle, widzisz ja zawsze miałam późne owulację około 18-20 dc a teraz w 11 ;) ja w czerwcu też nie dostałam @ brałam luteinę od 15 dc w 21 dc dostałam plamien trwały jakieś 4-5 dni a @ w terminie nie było ciąży brak, poszłam do lekarza dostałam duphaston i dopiero po nim po 5 dniach od odstawienia @

Ja miałam to samo ;o też bóle jajnika krótko po poronieniu, tak mnie bolało, nie mogłam leżeć na prawej stronie ( ból prawego jajnika) już myślałam, że torbiel albo właśnie owu i pojawił się śluz kremowy, też miałam uczucie mokrości ;o i u mnie pojawiła się wtedy pierwsza @. Więc u mnie to chyba był zwiastun @. Chwilę po poronieniu, jakieś 2 tyg po właśnie. Może u Ciebie to będzie owulacja, podobno po poronieniu można zajść szybciej w ciążę ale tak tylko mówią [emoji16] Oby u Ciebie to była owulacja! Ps. Też byłam z tym u gin i też było w porządku
To dobrze zrozumiałam, że dostałaś @ po 2 tygodniach? Od pierwszego krwawienia poronnego? Czytałam że 2 tyg po jak się krwawi to nadal odchody a nie miesiączka. Podobno owulacjca może (Ale nie musi) wystąpić 2-4tyg od zakończenia krwawienia a 2 tyg później pierwsza miesiączka po poronieniu. Tj powinna wystąpić 4-6 tyg po poronieniu.
Aczkolwiek ja dostałam swoją po 3 tygodniach, kiedy poronilam 2 lata temu. Widc chyba roznie bywa.
Przlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka
Piękne, hrayptuluje i życzę spokojnych miesięcy [emoji4]

reklama
To dobrze zrozumiałam, że dostałaś @ po 2 tygodniach? Od pierwszego krwawienia poronnego? Czytałam że 2 tyg po jak się krwawi to nadal odchody a nie miesiączka. Podobno owulacjca może (Ale nie musi) wystąpić 2-4tyg od zakończenia krwawienia a 2 tyg później pierwsza miesiączka po poronieniu. Tj powinna wystąpić 4-6 tyg po poronieniu.
Aczkolwiek ja dostałam swoją po 3 tygodniach, kiedy poronilam 2 lata temu. Widc chyba roznie bywa. Piękne, hrayptuluje i życzę spokojnych miesięcy [emoji4]
Tak po 2 tyg. To ja nie wiem co jest wtedy ;/ Bo w sumie dalej mnie boli, ale już nie krwawię, boli mnie sam jajnik [emoji21]

Do góry