martoosia04
Fanka BB :)
Robiłam strumieniowy czułość 10mlU co prawda ja pije dużo wody i dzisiaj często siusiu robię ale jakby coś było to kreska blada myśle ze by sie pojawiła
Jeśli nie jestes pewna czy jestes w ciąży to isc zbadaj krew.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam strumieniowy czułość 10mlU co prawda ja pije dużo wody i dzisiaj często siusiu robię ale jakby coś było to kreska blada myśle ze by sie pojawiła
Tak powiedział a TSHW w porządku. U mnie napewno jest za wysoka bo ważę 50 kg przy 164 cm wzrostu ale już idę do innego doktorkaPoważnie przy 28 powiedział, że w porządku [emoji33] ja przy delikatnie podwyższonej mam bromergon no i warto TSH zbadać bo u mnie problem z prolaktyna jest przez tarczycę
No to zbijaj tą prolaktynę czym prędzej [emoji6]Tak powiedział a TSHW w porządku. U mnie napewno jest za wysoka bo ważę 50 kg przy 164 cm wzrostu ale już idę do innego doktorka
GratulacjePrzlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka
Gratulacje ! I oby to faktycznie był początek dobrej passy II kreskowej.Przlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka
Mam nadzieję, że to TO .U mnie ból prawego jajnika doszedł. I jakby lekka zgaga.
No to ja mam 155cm wzrostu i ważę 48 kg ale nadal jestem w trakcie chudnięcia, póki co -10kg.Tak powiedział a TSHW w porządku. U mnie napewno jest za wysoka bo ważę 50 kg przy 164 cm wzrostu ale już idę do innego doktorka
Mam nadzieję, że to TO