reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Czyli jest to ciąg dalszy poronienia. Eh niedługo idę do lekarza zobaczyć jak wygląda sytuacja w środku czy wszystko jest w porządku [emoji21] Krwawienie się skończyło. Trwało teraz 6 dni, dłużej niż moja @ i była tak obfita, że bałam się chodzić żeby nic nie przeciekło [emoji21] W życiu nie miałam takiego krwawienia, to nawet nie było krwawienie bardziej krwotok ;o I bolało tak długo, zawsze podczas @ boli pierwszy i drugi dzień. Potem koniec a bóle miałam aż do 5 dnia. Miałam spokój na chwilę i 5 dnia dalej bolało. Teraz tylko czuje jak mnie boli jajnik prawy znowu ;o eh i co chwilę mam migreny straszne ale to nie wiem czy wiązać z tym, cały czas mnie głowa boli ;/ I czuje się jakaś niestabilna emocjonalnie

Poważnie przy 28 powiedział, że w porządku [emoji33] ja przy delikatnie podwyższonej mam bromergon no i warto TSH zbadać bo u mnie problem z prolaktyna jest przez tarczycę
Tak powiedział a TSHW w porządku. U mnie napewno jest za wysoka bo ważę 50 kg przy 164 cm wzrostu ale już idę do innego doktorka

Przlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka
Gratulacje :)! I oby to faktycznie był początek dobrej passy II kreskowej.
U mnie ból prawego jajnika doszedł. I jakby lekka zgaga.
Mam nadzieję, że to TO :D.

U mnie 8dc. Na razie cisza. Okres się skończył, jeszcze delikatne plamienia. Ale śluzu ani widu ani słychu, żadnych bóli, nic. Czekam ;).

@Maliina ja pod koniec okresu mam ciemnobrązowe, prawie czarne takie śluzowe skrawki (sorry za obrazowy opis, ale nie wiem jak to coś nazwać - brudny śluz? Plamienie?).

reklama
Do góry