reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ciąży nie ma, czekam na @... Prolaktyna za wysoka...
Zobacz załącznik 878829
Jej doslownie zalamalam sie. Tak wierzylam w to ze Ci się udało :(:(
przytulam kochana mocno!

Przlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka

gratuluję! Spokojnych i nudnych 9 m-cy:)

Dziewczyny ja pierwszy raz w zyciu zauwazylam u siebie czarne plamienie... ogolnie to nie plamie juz sama z siebie... jedynie w toalecie po siusiu na papierze widzę ślady i ten był troche brazowy w przewazajacej czesci czarny. to normalne? zaczynam sie bac bo nigdy tak nie zaobserwowalam. lekarza ustawilam na czwartek 26.07 ale moze powinnam juz na wtorek? chcialam czwartek bo 12dc ale martwie sie teraz.

Dziewczyny ja pierwszy raz w zyciu zauwazylam u siebie czarne plamienie... ogolnie to nie plamie juz sama z siebie... jedynie w toalecie po siusiu na papierze widzę ślady i ten był troche brazowy w przewazajacej czesci czarny. to normalne? zaczynam sie bac bo nigdy tak nie zaobserwowalam. lekarza ustawilam na czwartek 26.07 ale moze powinnam juz na wtorek? chcialam czwartek bo 12dc ale martwie sie teraz.

nigdy aż tak ze mnie nie leciało. na pewno nic czarnego :/

Teraz przeliczyłam wyniki i mam 25,91ng/ml
Wyniki badania prolaktyny
Norma: 1,9- 25 ng/ml

*** 3-15 ng/ml: wynik bardzo dobry
*** 15-20 ng/ml: wynik dobry
*** 20-25 ng/ml: łagodna hiperprolaktynemia
*** > 25 ng/ml: wynik ponad normę, oznacza hiperprolaktynemie
A ja mam 28 i lekarz powiedział że w porządku..... Dobrze że za 3 tygodnie wizyta u endokrynologa ginekologa

A ja mam 28 i lekarz powiedział że w porządku..... Dobrze że za 3 tygodnie wizyta u endokrynologa ginekologa
Moje wyniki np. tarczycy też widział inny lekarz i były wg norm i ochy i achy jakie to super wyniki, a jednak dla mnie nie były super. Normy normami, każdy wynik powinien być przeliczone na danego człowieka ale rzadko który lekarz to robi i mówił mi to właśnie mój ginekolog-endokrynolog. :)

Hej dziewczyny ja miałam dzisiaj dostać okres ale nadal go brak chociaż cały dzień mnie pobolewa brzuch a test robiłam i negatywny niestety co prawda o tej godzinie ale jakby chyba była ciąża to byłaby blada chociaż kreska co myślicie ?

reklama
Jej doslownie zalamalam sie. Tak wierzylam w to ze Ci się udało :(:(
przytulam kochana mocno!

gratuluję! Spokojnych i nudnych 9 m-cy:)

Ja czasami też pod koniec @ mam takie brunatne wręcz czarne plamienia

Do góry