reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dlatego teraz codziennie jezdze i jak nie uda sie to bede jezdzic jeszcze wiecej:) Plus z tego taki ze moze schudne przed wymarzona ciaza:) A Ty juz po owu?
Chyba tak, ale nie robiłam testów w tym cyklu. Z kalendarza wychodził poniedziałek [emoji4] to było działane w środę, czwartek, niedzielę i poniedziałek [emoji1]

reklama
Hej dziewczyny chętnie dołączę do waszej grupy .W maju poronilam niestety . Obecnie 14 dzień cykluale testy owulacyjne nie wychodzą za bardzo ...Śluz jest jak na dni płodne .. Używacie tych testów udaje się wam z nimi ?

Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj powitalam drugi okres od lyzeczkowania, zatem wracam do Waszego grona staraczek! :) Planuje mierzyc temperature, choc mam bardzo regularne cykle 27-28 dniowe, ale owu i tak moze sie przesunac dzien w te czy we wte..
Procz tego wiesiolek+ wino i migdaly na endometrium, bo z tym niestety u mnie problem, ostatnio w 19 dc mialo 6 mm.
Zycze nam wszystkim, abysmy sie spotkaly na kwietniowkach :D

Hej dziewczyny chętnie dołączę do waszej grupy .W maju poronilam niestety . Obecnie 14 dzień cykluale testy owulacyjne nie wychodzą za bardzo ...Śluz jest jak na dni płodne .. Używacie tych testów udaje się wam z nimi ?
U mnie dopiero sie okaze czy sie uda z testem owu czy tez nie.

@Kasienka3b ja nikomu nie mowie by popadal w paranoje sama jezdzilam rowerem. Co ma byc to będzie.

Ja stosuje i mi wychodzi kiedy jest owu. W tym cyklu tak wygladaly.

Załączniki

• 20180707_091914.jpg
    20180707_091914.jpg
    865,4 KB · Wyświetleń: 84
U mnie dopiero sie okaze czy sie uda z testem owu czy tez nie.

@Kasienka3b ja nikomu nie mowie by popadal w paranoje sama jezdzilam rowerem. Co ma byc to będzie.
Ja Kochana nie bilam absolutnie do nikogo tam tym postem tylko mowilam ze ja nie popadam w paranoje bo wiem ze wszystko z umiarem nic nie zaszkodzi:)
Bedziesz testowac ze mna w sobote?

reklama
Do góry