reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziś wyszedł taki a 15 dzień cyklu .Jutro mam gina to się okaże czy już po owulacji czy przed .Ostatnio po tym poronieniu był bardzo dlugi cykl .A zazwyczaj mam 31,lub 32
1531419490666.jpg

Załączniki

• 1531419490666.jpg
    1531419490666.jpg
    693,1 KB · Wyświetleń: 268
reklama
Dziewczyny a ten wiesiolek to co on ma na celu? Poprawe sluzu? Czy jak?
Dokładnie:) ja stosowalam przy poprzednich staraniach i efekt byl natychmiastowy.

@kasiula222 witaj :* na testach nie bardzo sie znam, ale w poprzednim cyklu bardzo precyzyjnie bylam w stanie określić dokladny dzien owulacji na podstawie sluzu,temperatury i szyjki. Badanie tych trzech objawow lacznie jest naprawdę pomocne.

Witam się z Wami ponownie dziewczyny! Może pamiętacie mnie jeszcze... wracam do Was pomalutku, a to dlatego ze niestety nie powiodło mi się z ciąża;( może przypomnę moja historie...
Rok i 7 mcy starałam się z moim partnerem o dzidziusia, aż w koncu w czerwcu br. ukazały się 2 kreseczki - nie mogłam w to uwierzyć! Niestety mój entuzjazm został szybko przygaszony... na pierwszej wizycie u mojej gin wyniki bety 22,6 i progesteronu 8,6 nie rokowały najlepiej. (Może już wtedy on miała racje) ale ja miałam nadzieje, modliłam się i czekałam, robiłam co jakiś czas betę - przyrastala ładnie- w głębi duszy się cieszyłam, cały czas myślałam, czy bd wszystko dobrze, stresowałam się:( na kolejnej wizycie potwierdziła ciąże jednak, znowu nie miała dobrych wieści - wysłała mnie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej! O matko ;( znowu płacz i stres. Spędziłam tam 3 dni, na szczęście (w drugim dniu) pęcherzyk pojawił się w jamie macicy... uff jaka ulga. Zmieniłam lekarza. Po tygodniu wizyta u nowego gina, wszystko pięknie, ładnie - niestety zarodka nie widać (wg om 8tydzien ciąży) słowa lekarza, zeby powtórzyć betę po 48h powinna się podwoić w ten dzień było 4 tys. (To na drugi dzień 8 tys. powinno być) a u mnie niestety przyrosło tylko do 5161. Lekarz powiedział ze jeśli będzie niższa mam do niego zadzwonić. No i co 6.07 br. wysłał mnie do szpitala... były to moje najgorsze 2 dni... w piątek, dowiedziałam się ze pęcherzyk zoltkowy jest tak duzy jak pęcherzyk ciążowy - miał 6mm:( wiec coś tu nie grało, w sobotę zas, ze ciąża obumarła;(( szok i niedowierzanie, płacz i rozpacz ;(( sprawdzili jeszcze betę 5188 urosła tylko o 20ml;(( odrazu tabletki dopochwowe na poronienie a po 6h miałam zabieg ;( nie wiedziałam co mnie czeka, a było to najgorsze przeżycie w moim życiu ten bol, skurcze, wymioty, biegunka- myślałam ze umrę ;(( nie zycze nikomu tego co przeszłam ;(( (może głupio to zabrzmi) ale jest jeden plus, nie było widać zarodka- może Dzieki temu właśnie jakos sobie radzę, trzymam się, choć jest ciężko- bo nie da się tego zapomnieć, ale myśle ze gorzej bylo by mi się pozbierać gdybym widziała, np. fasolkę z serduszkiem ;(( także dziewczyny myśle, ze pomalutku bede tu zaglądać i dołączę oficjalnie za jakiś czas, bo nie wyobrażam sobie życia bez Aniołka, chce się starać i mam nadzieje, ze niedługo będzie mi dana ponownie zostać mama... a tymczasem regeneruje się, bo cały czas krwawię i pomału dochodzę do siebie...

Dziś wyszedł taki a 15 dzień cyklu .Jutro mam gina to się okaże czy już po owulacji czy przed .Ostatnio po tym poronieniu był bardzo dlugi cykl .A zazwyczaj mam 31,lub 32Zobacz załącznik 876865
A od kiedy zaczelas robic testy? Bo to napewno nie pozytyw. Ale jak idziesz do gina to i sprawdzi czy przed czy po. No ale testy dla swojej obserwacji mozesz dalej robic.

A od kiedy zaczelas robic testy? Bo to napewno nie pozytyw. Ale jak idziesz do gina to i sprawdzi czy przed czy po. No ale testy dla swojej obserwacji mozesz dalej robic.
Testy robię od kilku dni tylko to jest inny bo n aogol robię te z allegro ale akurat dziś ten z allegro jest duzo bledsza ledwo widoczna kreska a ten już ładniej wygląda .A tego samego dnia i czasie robione

Dokładnie:) ja stosowalam przy poprzednich staraniach i efekt byl natychmiastowy.

@kasiula222 witaj :* na testach nie bardzo sie znam, ale w poprzednim cyklu bardzo precyzyjnie bylam w stanie określić dokladny dzien owulacji na podstawie sluzu,temperatury i szyjki. Badanie tych trzech objawow lacznie jest naprawdę pomocne.
Ale ze po stosowaniu jest go wiecej tak?

Hej dziewczyny chętnie dołączę do waszej grupy .W maju poronilam niestety . Obecnie 14 dzień cykluale testy owulacyjne nie wychodzą za bardzo ...Śluz jest jak na dni płodne .. Używacie tych testów udaje się wam z nimi ?
Witaj @kasiula222 bardzo mi przykro;( ja 5 dni temu to przeżyłam ;(( narazie dochodzę do siebie, bo cały czas krwawię i zle się z tym czuje ;( powiedz prosze ile czasu miałaś krwawienie po zabiegu? Po jakim czasie pojawiła Ci się już normalna @?

reklama
Ja Kochana nie bilam absolutnie do nikogo tam tym postem tylko mowilam ze ja nie popadam w paranoje bo wiem ze wszystko z umiarem nic nie zaszkodzi:)
Bedziesz testowac ze mna w sobote?
Ja tylko chciałam sprostowac bo absolutnie paranoja nie wskazana anuz by ktos wiedzial lepiej i sie wypowiedział co sądzi o takim twierdzeniu. Co do soboty nie wiem... Boje się myslalam o niedzieli lub poniedzialku jesli oczywiscie wstretny malpiszon sie nie pojawi. Co chwile biegam siusiu i patrzę czy nie ma plamien zadnych.. Ciesze sie z braku syfkow i czuje tylko lekko prawy jajnik. Ja wiem ze to moj 2cs ale czuje sie jakby to byl z 20... Chciałabym juz miec ten spokoj ducha i krechy na tescie jak agrafka.

Do góry