reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A może i dobrze prawisz kobieto [emoji7] bo tam był taki mega znaczny skok. Ja bym się niw obraziła gdyby owu była pózniej (może wtedy te [emoji173]️ przed owu dadzą wynik w postaci córeczki) Zdecydowanie trzeba się uzbroić w cierpliwość... a tak jak mówicie, to nie nasza (staraczek) mocna cecha

No u mnie też [emoji173] 4 dni przed skokiem i się udało:) Ale jeszcze nie wiem co będzie, przeczuwam raczej kolejnego synka;)

O jezu nakrecam sie haha jak piszecie mi tak:) no nic czekam i obym nie doczekała sie @. Moge znów wymiotowac do 25tc w nosie mam to. Jakie to beda slodkie wymioty :D

O jezu nakrecam sie haha jak piszecie mi tak:) no nic czekam i obym nie doczekała sie @. Moge znów wymiotowac do 25tc w nosie mam to. Jakie to beda slodkie wymioty :D

Hahaha mi tak samo! [emoji23]
I też mogę wymiotować. W dwóch poprzednich ani razu, to teraz mogę odpokutować. Byle ujrzeć za tydzień II kreski.

A z innej beczki - wykupiłyście dostęp do Ovufriend premium? Bo ja mam darmowe do jutra :(

Hahaha mi tak samo! [emoji23]
I też mogę wymiotować. W dwóch poprzednich ani razu, to teraz mogę odpokutować. Byle ujrzeć za tydzień II kreski.

A z innej beczki - wykupiłyście dostęp do Ovufriend premium? Bo ja mam darmowe do jutra :(
Ja nie. Zalozylam nowe konto i przenioslam cykle na nowo:p

Z tego co czytałam zagnieżdżenie trwa parę dni, a delikatna krew może pojawić się na różnym etapie tego procesu. Beta się pojawia 2 dni od rozpoczęcia zagnieżdżenia, więc wychodzi że krew się u ciebie pojawiła pod koniec tego procesu.

Malina ale Ty musiałaś mieć wcześniej zagnieżdżenie, skoro były widoczne kreski na teście.
Dlatego ja cały czas utrzymuje ze to defekt testów.. Bo te kreski sa tylko cieniami i nie biore pod uwage testow ktore nie sa wyrazne i zarozowione te kreski.

reklama
Do góry