reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dlatego ja cały czas utrzymuje ze to defekt testów.. Bo te kreski sa tylko cieniami i nie biore pod uwage testow ktore nie sa wyrazne i zarozowione te kreski.
No ja tam widziałam różowy kolor :) A robiłaś tylko 1 test ? Sorki jak pisałaś o tym już wcześniej, ale tyle postów tu przybywa, że się gubię kto co pisał

reklama
No ja tam widziałam różowy kolor :) A robiłaś tylko 1 test ? Sorki jak pisałaś o tym już wcześniej, ale tyle postów tu przybywa, że się gubię kto co pisał
3 i byly cienie jasne takie bez koloru. A teraz na tych z allegro czysta biel.. Dzis nie robilam zrobię dopiero w niedzielę albo poniedzialek ale jakims z apteki.

Dziewczyny padam na twarz...wybralam sie z synkiem i kuzynka na rowery i prawie 31km pojezdzilismy. Juz wszystkim co sie da zajmuje glowe by tylko nie myslec o zblizajacej sie @. Jakos nie wierze ze ten cykl bedzie udany.

Dziewczyny padam na twarz...wybralam sie z synkiem i kuzynka na rowery i prawie 31km pojezdzilismy. Juz wszystkim co sie da zajmuje glowe by tylko nie myslec o zblizajacej sie @. Jakos nie wierze ze ten cykl bedzie udany.
Kasieńka, ja uważam, że rower jest dobry na wszystko! U mnie 19dc i zaczyna się nerwówka [emoji3]

No ja mam takie same doświadczenia, 1cs z wiesiołkiem zaskoczył ;)
My też wśród supli mieliśmy teraz wiesiołka ;) Może może...

@Kasienka3b ja niestety też mam coraz bardziej mieszane uczucia co do tego cyklu. Mam tylko nadzieję, że temp jutro nie spanie jeszcze niżej, bo to by już chyba było jednoznaczne z brakiem ciąży.

Czytałam gdzies ze przy mozliwym czasie zagniezdzania nie powinno sie jezdzic rowerem ale dlaczego i czy tyo rzeczywiście ma wplyw to nie wiem. Sama wczoraj jechalam rowerem do taty do szpitala.
@Kasienka3b ja trzymam za ciebie bardzo kciuki!!

reklama
Czytałam gdzies ze przy mozliwym czasie zagniezdzania nie powinno sie jezdzic rowerem ale dlaczego i czy tyo rzeczywiście ma wplyw to nie wiem. Sama wczoraj jechalam rowerem do taty do szpitala.
@Kasienka3b ja trzymam za ciebie bardzo kciuki!!
Mi pojawily sie niteczki krwi w 8dp a dzis mam 12dp. I jezdze caly czas na rowerze. Nie mam zamiaru popadac w jakas paranoje tylko wszystko z umiarem.

Do góry