D
Deleted member 181275
Gość
Kup sobie 2 testy tej samej czułości, te 10-tki i zobacz co wyjdzie ;/Ja pierdziele ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kup sobie 2 testy tej samej czułości, te 10-tki i zobacz co wyjdzie ;/Ja pierdziele ;(
Witaj i sie rozgoscWitajcie, czy można dołączyć? Jeszcze sie nie staramy z mężem ale chcielibyśmy zacząć działać mniej więcej w sierpniu, wrześniu. Czas nas też już trochę goni. Od maja zaczęłam brać kwas foliowy, żeby powoli przygotować organizm. Poza tym zastanawiam się czy warto pójść do ginekologa przed staraniami? Ja raczej lekarzy unikam jak się da. Z drugiej strony martwią mnie skąpe miesiączki. Chciałabym tez wyleczyć zęby bo mam kilka plomb do wymiany, nie zaszkodziłoby też zrzucić parę kilogramów
Spokojnie jak nie ma zywej krwi jest oki. Jak delikatnie plamisz to poloz sie i odpoczywajDziewczyny zobaczyłam plamienie brązowe na wkładce zrobiłam kolejny test z innej firmy baby boom i mam bardzo blada 2 kreskę o co chodzi, bo już się denerwuje. Czy to był fałszywy alarm ? Chyba bd ryczeć jak się okaże ze ...
Witaj i sie rozgosc
Jak najbardziej przed staraniami odwiedz gina i niech Cie zbada i sprawdzi czy wszystko dobrze.
Ja planuje we wtorek. Bo @ ma byc w poniedzialek a jak nie przyjdzie to wtedy zrobie. Poki co testu w domu nie mam zadnego wiec nie korci mnie.Chcę testować w sobotę bo idę na urodziny i zastanawiam się czy mogę sobie bez wyrzutów sumienia wypić lampkę wina. No to idziemy łeb w łeb. A Ty kiedy testujesz?
witaj ! Powodzenia w staraniach ja mierze temperaturę jak dlugie masz cykle ? Na kiedy termin @ ? temperatura u ciebie bardzo ładna wiec moze jeszcze za wczesnie na test było ? Ile dpo jestes ?Cześć dziewczyny. Wpadłam bez przywitania.
My z mężem póki co świadomie podjęliśmy decyzję, że chcemy dzidzię nr 3. Myślałam, że uda nam się w tym cyklu, ale wszystko wskazuje na to, że jednak starania potrwają. Dopiero zaczynamy więc nie ma co się załamywać pierwszą porażką.
Dziś 25dc i na teście I kreska. Temp. 36,91. Któraś z Was też mierzy temp?
Zrob jakies dwa testy czułe tej samej firmy i zobaczysz. A najlepsza by byla beta dwukrotnie zrobiona. A do tego progesteron. I wtedy z wynikami od razu do lekarza bo moze masz niski progesteron i cos ci wtedy da.Ja pierdziele ;(
Nie nie uzywam bo wchodze na forum przez przegladarke.Pewnie będę musiała przekonać się do wizyty chociaż mam dość na samą myśl mam też inne pytanie, czy używacie tapatalka? Czy można jakoś zmienić ilość wyświetlanych postów na stronie?
Ile dniowe masz cykle? Moze jeszcze za wczesnie na pozytywny test A kiedy mialas owu?Cześć dziewczyny. Wpadłam bez przywitania.
My z mężem póki co świadomie podjęliśmy decyzję, że chcemy dzidzię nr 3. Myślałam, że uda nam się w tym cyklu, ale wszystko wskazuje na to, że jednak starania potrwają. Dopiero zaczynamy więc nie ma co się załamywać pierwszą porażką.
Dziś 25dc i na teście I kreska. Temp. 36,91. Któraś z Was też mierzy temp?