reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hello, byłam dzisiaj nowy na monitoringu. Moje jajeczka urosły, mają 20 i 19mm i teraz znowu działać i pokazać się w piątek, podejrzeć czy pękły. Mam nadzieję, że pękną.
Pytanko takie u was jakiej wielkości jajeczka pękają?

A poza tym dziwna sprawa. Wydawało mi się, że są wszystkie pozytywne, ale dzisiejszy jest chyba najwyraźniejszy. A jak wam się wydaje?
1528901941386.jpg

Załączniki

• 1528901941386.jpg
    1528901941386.jpg
    104 KB · Wyświetleń: 380
Witajcie, czy można dołączyć? Jeszcze sie nie staramy z mężem ale chcielibyśmy zacząć działać mniej więcej w sierpniu, wrześniu. Czas nas też już trochę goni. Od maja zaczęłam brać kwas foliowy, żeby powoli przygotować organizm. Poza tym zastanawiam się czy warto pójść do ginekologa przed staraniami? Ja raczej lekarzy unikam jak się da. Z drugiej strony martwią mnie skąpe miesiączki. Chciałabym tez wyleczyć zęby bo mam kilka plomb do wymiany, nie zaszkodziłoby też zrzucić parę kilogramów :)

Dziewczyny :o:sad: zobaczyłam plamienie brązowe na wkładce :o zrobiłam kolejny test z innej firmy baby boom i mam bardzo blada 2 kreskę:( o co chodzi, bo już się denerwuje. Czy to był fałszywy alarm ? :sad: Chyba bd ryczeć jak się okaże ze ...

Dziewczyny :o:sad: zobaczyłam plamienie brązowe na wkładce :o zrobiłam kolejny test z innej firmy baby boom i mam bardzo blada 2 kreskę:( o co chodzi, bo już się denerwuje. Czy to był fałszywy alarm ? :sad: Chyba bd ryczeć jak się okaże ze ...

Brązowe plamienie nie musi oznaczać od razu najgorszego. Jeśli masz obawy, idź do lekarza. Ale równie dobrze to może być plamienie implantacyjne.

Czekałam dobre 5 minut i ledwo widoczna;( ja pierdziu

Załączniki

• 4374AC2E-5095-4D1A-B5A9-F8CE050CD2B9.jpeg
    4374AC2E-5095-4D1A-B5A9-F8CE050CD2B9.jpeg
    691,4 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Do góry