D
Deleted member 181275
Gość
Kurcze żeby poronienia nie było. Szkoda, że bety nie robiłaś i nie powtórzyłaś po 48 h.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten ma 25ml/U a tamten był 10ml... kurde nie zauważyłam wzięłabym ten czulszyJaka czułość testu? I tego wcześniejszego?
Tez jestem 10dp a kiedy testujesz? I z ktorego lutego jestes?Ja też z lutego... U mnie 22dc i 10dpo. Napięcie rośnie
Pójdę po jeszcze 1Ten ma 25ml/U a tamten był 10ml... kurde nie zauważyłam wzięłabym ten czulszy
Przede wszystkim.kup ten czuly tej samej firmy. Nie robi sie testow z roznych firm i o roznej czulosci bo potem takie jaja wychodzą i sie niepotrzebnie nakrecamy. Mi przy bedzie ponad 1000 na bobotescie wyszla ledwo widoczna kreska.Pójdę po jeszcze 1
Piekna betaDziewczyny... Beta 250 [emoji85] w piątek powtórzę.
Kreski są widoczne. I jak na czulszym była wyraźniejsza a na tym 25 mniej wyraźna to nie bralabym tego pod uwagę. Bo to są różne testy, ale skąd to plamienie, może masz za mało progesteronu i będziesz potrzebowała leków ;/ Zrób betę koniecznie [emoji17]Ten ma 25ml/U a tamten był 10ml... kurde nie zauważyłam wzięłabym ten czulszy
No ten dzisiejszy najciemniejszy Dzialaj dalej i 3 mam kciuki by wszystko ladnie popekaloA poza tym dziwna sprawa. Wydawało mi się, że są wszystkie pozytywne, ale dzisiejszy jest chyba najwyraźniejszy. A jak wam się wydaje?
Zobacz załącznik 867013
Ja pierdziele ;(Kreski są widoczne. I jak na czulszym była wyraźniejsza a na tym 25 mniej wyraźna to nie bralabym tego pod uwagę. Bo to są różne testy, ale skąd to plamienie, może masz za mało progesteronu i będziesz potrzebowała leków ;/ Zrób betę koniecznie [emoji17]
Chcę testować w sobotę bo idę na urodziny i zastanawiam się czy mogę sobie bez wyrzutów sumienia wypić lampkę wina. No to idziemy łeb w łeb. A Ty kiedy testujesz?Tez jestem 10dp a kiedy testujesz? I z ktorego lutego jestes?