raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29dc, szczerze to mam nieregularne i mój przedział na @ to od 26-29 dn także już powinna być... oby tylko nie przyszła ;(witaj ! Powodzenia w staraniach ja mierze temperaturę jak dlugie masz cykle ? Na kiedy termin @ ? temperatura u ciebie bardzo ładna wiec moze jeszcze za wczesnie na test było ? Ile dpo jestes ? Zrob jakies dwa testy czułe tej samej firmy i zobaczysz. A najlepsza by byla beta dwukrotnie zrobiona. A do tego progesteron. I wtedy z wynikami od razu do lekarza bo moze masz niski progesteron i cos ci wtedy da.
Brązowe plamienia nic zlego nie musza oznaczać.
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.
Ktory u ciebie dc ? Kiedy miala byc @?
witaj ! Powodzenia w staraniach ja mierze temperaturę jak dlugie masz cykle ? Na kiedy termin @ ? temperatura u ciebie bardzo ładna wiec moze jeszcze za wczesnie na test było ? Ile dpo jestes ?
Tylko ze wcześniej piłam napój ma to znaczenie ? W senie ze mocz rozcieńczony może być ?Nordtest, próba 3...
Śliczna kreska! Mówię Ci, idź rano na betę kochana, zadzwoń do pracy cokolwiek powiedz, że z rana badania masz bardzo pilne. Żebyś wiedziała na czym stoisz, bo potem możesz żałować ;/Nordtest, próba 3...
Oby nie przyszla [emoji110]29dc, szczerze to mam nieregularne i mój przedział na @ to od 26-29 dn także już powinna być... oby tylko nie przyszła ;(
A masz jeszcze jeden taki sam test? Zrób rano z pierwszego moczu jeszcze ale ten sam test i porównaj. Trzymam mocno kciuki.Tylko ze wcześniej piłam napój ma to znaczenie ? W senie ze mocz rozcieńczony może być ?