reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@IrenaX nie panikuj. Tak jak dziewczyny piszą,to nie musi być nic złego. Leć jutro dla świętego spokoju na bete, a później zorganizuj sobie jakąś wizytę u lekarza. Będziesz spokojniejsza.

reklama
Gratuluję dziewczynom , którym się udało! :) trzymam kciuki za testujące! Ja dzisiaj jestem w 17 dc , prawdopodobnie wczoraj była owulacja bo strasznie bolały mnie jajniki nawet podczas seksu czułam dyskomfort lekki pierwszy raz tak miałam :/ miałyście tak kiedyś? Ze odczuealyscie wielki ból jajników nawet podczas seksu? Tak jak mówiłam ten miesiąc bez testów bez mierzenia temperatury pełen luz :) idę dziś jeszcze na ćwiczenia, a później na sauny się zrelaksować. Milego wieczoru!

witaj ! Powodzenia w staraniach :) ja mierze temperaturę ;) jak dlugie masz cykle ? Na kiedy termin @ ? temperatura u ciebie bardzo ładna wiec moze jeszcze za wczesnie na test było ? Ile dpo jestes ? Zrob jakies dwa testy czułe tej samej firmy i zobaczysz. A najlepsza by byla beta dwukrotnie zrobiona. A do tego progesteron. I wtedy z wynikami od razu do lekarza bo moze masz niski progesteron i cos ci wtedy da.
Brązowe plamienia nic zlego nie musza oznaczać.
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.
Ktory u ciebie dc ? Kiedy miala byc @?
29dc, szczerze to mam nieregularne i mój przedział na @ to od 26-29 dn także już powinna być... oby tylko nie przyszła ;(

witaj ! Powodzenia w staraniach :) ja mierze temperaturę ;) jak dlugie masz cykle ? Na kiedy termin @ ? temperatura u ciebie bardzo ładna wiec moze jeszcze za wczesnie na test było ? Ile dpo jestes ?

Cykle mam strasznie nieregularne. Ostatnio 31 a i nawet 35. Więc jednoznacznie ciężko mi jest to określić. Uśrednianiam do 32 ;)
Do @ pozostał tydzień. Może faktycznie zbyt szybko test zrobiłam. Poczekam przez weekend i w poniedziałek powtórzę. A do tego czasu temperaturka.

Nordtest, próba 3...

Załączniki

• BE489259-AF66-4B42-B031-7F802783C0E8.jpeg
    BE489259-AF66-4B42-B031-7F802783C0E8.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 140
29dc, szczerze to mam nieregularne i mój przedział na @ to od 26-29 dn także już powinna być... oby tylko nie przyszła ;(
Oby nie przyszla [emoji110]

Tak jak pisałam najlepiej bete sprawdzic czy przyrasta odpowiednio i przy okazji zbadac progesteron.
I potem do lekarza.
A plamienia w terminie @ i tak sie zdarzaja ale to nic zlego [emoji6] trzymam kciuki za ciebie [emoji6][emoji110] musi byc dobrze [emoji110][emoji110]

W najgorszym przypadku moze sie okazac biochemiczna..

reklama
Do góry