reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cykle mam strasznie nieregularne. Ostatnio 31 a i nawet 35. Więc jednoznacznie ciężko mi jest to określić. Uśrednianiam do 32 ;)
Do @ pozostał tydzień. Może faktycznie zbyt szybko test zrobiłam. Poczekam przez weekend i w poniedziałek powtórzę. A do tego czasu temperaturka.
Tydzien przed terminem to faktycznie wczesnie ;) a twoja tempka daje nadzieje [emoji6] oby sie tak wysoko trzymała [emoji110]

Moja w ostatnich cyklach nawet do takiego poziomu ani razu nie podskoczyla [emoji849]

Dziewczyny :o:sad: zobaczyłam plamienie brązowe na wkładce :o zrobiłam kolejny test z innej firmy baby boom i mam bardzo blada 2 kreskę:( o co chodzi, bo już się denerwuje. Czy to był fałszywy alarm ? :sad: Chyba bd ryczeć jak się okaże ze ...
Ja też miałam brązowe plamienie i brzuch bolał i byłam pewna że okres.pamietam to był piątek w sobotę testy z jasną widoczna kreska i potem ciemniały. Myślę że może to zagnieżdżenie w twoim przypadku

Oby nie przyszla [emoji110]

Tak jak pisałam najlepiej bete sprawdzic czy przyrasta odpowiednio i przy okazji zbadac progesteron.
I potem do lekarza.
A plamienia w terminie @ i tak sie zdarzaja ale to nic zlego [emoji6] trzymam kciuki za ciebie [emoji6][emoji110] musi byc dobrze [emoji110][emoji110]

W najgorszym przypadku moze sie okazac biochemiczna..
;( ;( ;(

reklama
Do góry