reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witajcie, czy można dołączyć? Jeszcze sie nie staramy z mężem ale chcielibyśmy zacząć działać mniej więcej w sierpniu, wrześniu. Czas nas też już trochę goni. Od maja zaczęłam brać kwas foliowy, żeby powoli przygotować organizm. Poza tym zastanawiam się czy warto pójść do ginekologa przed staraniami? Ja raczej lekarzy unikam jak się da. Z drugiej strony martwią mnie skąpe miesiączki. Chciałabym tez wyleczyć zęby bo mam kilka plomb do wymiany, nie zaszkodziłoby też zrzucić parę kilogramów :)
Witaj i sie rozgosc:)
Jak najbardziej przed staraniami odwiedz gina i niech Cie zbada i sprawdzi czy wszystko dobrze.

Dziewczyny :o:sad: zobaczyłam plamienie brązowe na wkładce :o zrobiłam kolejny test z innej firmy baby boom i mam bardzo blada 2 kreskę:( o co chodzi, bo już się denerwuje. Czy to był fałszywy alarm ? :sad: Chyba bd ryczeć jak się okaże ze ...
Spokojnie jak nie ma zywej krwi jest oki. Jak delikatnie plamisz to poloz sie i odpoczywaj:)

Ja na razie wzięłam wolne na 2 dni. Dziś jest już lepiej i lepiej się czuje ;/ Nie testowałam nawet dziś. Mogłam wysłać narzeczonego, ale na razie nic nie chce mówić, żeby nie było rozczarowania. Więc nie prosiłam nawet żeby po test poszedł. Straciłam nadzieję po tym teście z zeszłego tyg który wyszedł na moje oko negatywnie. I mówiłam, że poczekam na okres. No ale już dziś 22 dni od owu. o_O I chyba ciągle utrzymuje się progesteron od owulacji ( o ile dobrze mówię ) sugeruje to po piersiach które cały czas są spuchnięte. Czuje każdy gruczoł i tak mnie ciągnie od pach, boli strasznie. Ale mogę się mylić z tym ;/ Eh nie czuje się ani na okres ani na nic innego. Trzeba test kupić, chyba, że okres mnie zaskoczy ;o Dziś mam znowu uczucie jakby zapalenia pęcherza, znowu czuje ten sam ucisk jak wcześniej, tydz temu jakoś

Pewnie będę musiała przekonać się do wizyty chociaż mam dość na samą myśl :) mam też inne pytanie, czy używacie tapatalka? Czy można jakoś zmienić ilość wyświetlanych postów na stronie?
Witaj i sie rozgosc:)
Jak najbardziej przed staraniami odwiedz gina i niech Cie zbada i sprawdzi czy wszystko dobrze.

Cześć dziewczyny. Wpadłam bez przywitania.
My z mężem póki co świadomie podjęliśmy decyzję, że chcemy dzidzię nr 3. Myślałam, że uda nam się w tym cyklu, ale wszystko wskazuje na to, że jednak starania potrwają. Dopiero zaczynamy więc nie ma co się załamywać pierwszą porażką.

Dziś 25dc i na teście I kreska. Temp. 36,91. Któraś z Was też mierzy temp?

Chcę testować w sobotę bo idę na urodziny i zastanawiam się czy mogę sobie bez wyrzutów sumienia wypić lampkę wina. No to idziemy łeb w łeb. A Ty kiedy testujesz?
Ja planuje we wtorek. Bo @ ma byc w poniedzialek a jak nie przyjdzie to wtedy zrobie. Poki co testu w domu nie mam zadnego wiec nie korci mnie.

My z mężem póki co świadomie podjęliśmy decyzję, że chcemy dzidzię nr 3. Myślałam, że uda nam się w tym cyklu, ale wszystko wskazuje na to, że jednak starania potrwają. Dopiero zaczynamy więc nie ma co się załamywać pierwszą porażką.

witaj ! Powodzenia w staraniach :) ja mierze temperaturę ;) jak dlugie masz cykle ? Na kiedy termin @ ? temperatura u ciebie bardzo ładna wiec moze jeszcze za wczesnie na test było ? Ile dpo jestes ?
Ja pierdziele ;(
Zrob jakies dwa testy czułe tej samej firmy i zobaczysz. A najlepsza by byla beta dwukrotnie zrobiona. A do tego progesteron. I wtedy z wynikami od razu do lekarza bo moze masz niski progesteron i cos ci wtedy da.
Brązowe plamienia nic zlego nie musza oznaczać.
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.
Ktory u ciebie dc ? Kiedy miala byc @?

Ostatnia edycja:
reklama

Ile dniowe masz cykle? Moze jeszcze za wczesnie na pozytywny test:) A kiedy mialas owu?

Do góry