O'Hara
Fanka BB :)
Wrzesień za pasem także życzę Ci żebyś długo w tej pracy nie zabawiła [emoji256][emoji5]Kurcze tydzień pracy, super, zazdraszczam A ja dziś pierwszy dzień w pracy...buu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzesień za pasem także życzę Ci żebyś długo w tej pracy nie zabawiła [emoji256][emoji5]Kurcze tydzień pracy, super, zazdraszczam A ja dziś pierwszy dzień w pracy...buu.
A co do pracy to mi się dzisiaj śniło, że po 12 latach stażu pracy mnie wywalili, bo była redukcja etatów. [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]A to Ci zazdroszczę jak chłodniej, u mnie jest dramat, temperatura rzadko schodzi poniżej 30, a w tym tyg daje po 40 stopni, już pomijając ciążę, kto normalny znosi takie temperatury? w zeszłym roku tez tak było i cierpiałam tak samo jak i bez ciąży globalne ocieplenie sprawiło, ze nienawidzę lata. To już jest tortura a nie lato! Boje się, ze młodemu się jajka ugotują [emoji16] no a tak to spoko, został mi jeszcze tydzień pracy!! Jak to zleci?! [emoji28][emoji28] już mi się nie chce teraz, trochę mi już ciąża ciąży, może żeby było chłodniej to by było lżej
@Velvetka Cudo!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Wspaniale, że wszystkie badania w porządku [emoji106] Macie już imię?
No niby coś tam się podoba, ale będzie ciężko. Jak lekarz na przyszłych usg potwierdzi płeć to dopiero się tą sprawą zajmę. Ja w ogóle jakoś tak obok trochę tej ciąży jestem, tzn jednego dnia załatwiam wanienkę, bo na olx jest za 8 zł i mi się podoba, a drugiego jak wpadnę do pepco i są body za 5 zł to na mnie wrażenia nie robią, a powinny bo okazja i coś mogłabym dokupić. Byłam ostatnio i nawet nie przejrzałam, a idę buszować w ciuchach dla starszaka.
Twierdzę, że jeszcze ze wszystkim zdążę.
No w Twoim to przypadku to dupkę spinaj i rób listę. Ja mam wszystko, a co zabraknie się dokupi lub ludzie przyniosą.No pewnie, ja tez jeszcze nie mam wybranego imienia tak na 100%, ciagle się wahamy w ogole nic jeszcze nie mam oprócz kilku ciuchów mysle jednak, ze powoli trzeba się trochę spiąć w moim przypadku
No w Twoim to przypadku to dupkę spinaj i rób listę. Ja mam wszystko, a co zabraknie się dokupi lub ludzie przyniosą.
No w Twoim to przypadku to dupkę spinaj i rób listę. Ja mam wszystko, a co zabraknie się dokupi lub ludzie przyniosą.
Pamiętam jak któraś się nie mogła doczekać aż będzie dziecko w wózku wozić i yorka wpakowała i po chałupie woziła.Eeee nie robię żadnej listy, mam w planie kupić najpotrzebniejsze czyli kosmetykę, wanienkę, wózek, łóżeczko i jeszcze trochę ciuszków a reszta to wyjdzie w praniu, co się okaże ze potrzeba to się dokupi
Najbardziej się nie mogę doczekać aż kupimy wózek, ale to dopiero we wrześniu, pewnie będę nim hasać po chacie jak nienormalna [emoji23]