reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny [emoji8]
Dawno tu nie zaglądałam odkąd urodziłam synka Franuś - październik 2017r [emoji846]

Teraz mam problem bo spóźnia mi się dosyć sporo miesiączka a testy wychodzą negatywne, ale może jednak to za wcześnie.

Ostatnio miała miesiączkę 5 czerwca
Seks bez zabezpieczenia:
23 czerwca
27 czerwca
2 lipca
Okres powinnam mieć 5 lipca w zeszły piątek.

Wczoraj robiłam ostatnio test wyszedł negatywny.
Co radzicie kiedy zrobić kolejny test? Albo kiedy iść na betę ? Czy do ginekologa?
Na betę możesz już iść.

reklama
Ej, ale starania od czerwca 2020, prawda? Bo ja sobie obiecałam, że następnej ciazy w lecie chodzić nie będę [emoji23]

Si! Choć ja mam plan, żeby raz spróbować teraz we wrześniu [emoji33]

Noooo moje kolazanki tak rodziły po wakacjach... Przewaline. Ja oba w zimę! Super sprawa... :p

Ja tam sobie brzuchol w lecie chwałę, ale ja człapałam na wsi w górach, tam zawsze wieje i nie czuć upałów. A plusy takie, że nakładasz majciochy i sukienkę i już można wyjść a w zimie to milion warstw i jeszcze jak ten płaszcz czy kurtkę dopiąć?! [emoji23]

Si! Choć ja mam plan, żeby raz spróbować teraz we wrześniu [emoji33]

Ja tam sobie brzuchol w lecie chwałę, ale ja człapałam na wsi w górach, tam zawsze wieje i nie czuć upałów. A plusy takie, że nakładasz majciochy i sukienkę i już można wyjść a w zimie to milion warstw i jeszcze jak ten płaszcz czy kurtkę dopiąć?! [emoji23]
Serio? Bosz... Ja wspominam strasznie ciążę w te upały. Wyglądałam jak wieloryb, czułam się jak wieloryb. Na dodatek wieloryb bez wody [emoji16]

Jak jest chłodniej to przyjemniej, bo jak upały to strasznie mi słabo, ale ogólnie to nudno. Tak chyba miało byc, nie? Ogolnie to jest nerwówka, ale związana z wykańczaniem domu, bo nam się strasznie terminy obsuwają na każdym kroku, ale mam nadzieję, że święta już u siebie spędzę. Teść się już pytał gdzie choinka będzie stała to chyba pomoże. Jutro mam 12+0 i prenatalne USG, test Pappa miałam pobierany tydzień temu, więc będzie jutro całościowo.
A jak Twój dzieć?
Jak tam Wam ciąża upływa?

A to Ci zazdroszczę jak chłodniej, u mnie jest dramat, temperatura rzadko schodzi poniżej 30, a w tym tyg daje po 40 stopni, już pomijając ciążę, kto normalny znosi takie temperatury? w zeszłym roku tez tak było i cierpiałam tak samo jak i bez ciąży ;) globalne ocieplenie sprawiło, ze nienawidzę lata. To już jest tortura a nie lato! Boje się, ze młodemu się jajka ugotują [emoji16] no a tak to spoko, został mi jeszcze tydzień pracy!! Jak to zleci?! [emoji28][emoji28] już mi się nie chce teraz, trochę mi już ciąża ciąży, może żeby było chłodniej to by było lżej :)

reklama
A to Ci zazdroszczę jak chłodniej, u mnie jest dramat, temperatura rzadko schodzi poniżej 30, a w tym tyg daje po 40 stopni, już pomijając ciążę, kto normalny znosi takie temperatury? w zeszłym roku tez tak było i cierpiałam tak samo jak i bez ciąży ;) globalne ocieplenie sprawiło, ze nienawidzę lata. To już jest tortura a nie lato! Boje się, ze młodemu się jajka ugotują [emoji16] no a tak to spoko, został mi jeszcze tydzień pracy!! Jak to zleci?! [emoji28][emoji28] już mi się nie chce teraz, trochę mi już ciąża ciąży, może żeby było chłodniej to by było lżej :)
Kurcze tydzień pracy, super, zazdraszczam :) A ja dziś pierwszy dzień w pracy...buu.

Do góry