Jotka_
Fanka BB :)
Hahahah uwielbiam Cię!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak @Beenka rób teraz, na co będziesz czekać?
Pewnie ma swoje powody dziołcha, a wyście się czepiły, że rób i rób [emoji16]
A tam się czepily. O'HARA ty się już powoli zacznij starać o drugie w glowie buahahahah... Strasznie mnie bawi ten temat bo tak to zwlekamy, a potem płacze, że nie wychodzi.
Nie ma co odrazu popadać w paranoje, ze nie wyjdzie [emoji4] nie każdy ma takiego „pecha” jak my, że produkcja trwa latami [emoji38]
A ja już mam wnuki w planie, także spokojna głowa [emoji16][emoji16] tylko mam problem z synowa... nie lubię jej [emoji23]
@Beenka, no jak będę w stanie... pomyślę nad tym blizej terminu
No kurde, nie wiem na co tak właściwie?! [emoji57]
Teoretycznie to chciałam do pracy wrócić na rok. Taki powód [emoji23][emoji23][emoji23] Ale tak sobie myślę, że raz spróbujemy, tak we wrześniu. Jak będzie kontrolowana wpadka to temat zamknięty, a jak nie, to dalej będę myśleć [emoji41]
@O’Hara już jest ze mną i @mala.wiedzma. umówiona na czerwiec 2020. Dołączasz do nas?
Jezzzzuuuu... synowa! Koszmar to będzie [emoji38]
Nam się udało w 6 cyklu po maratonie, to może we wrześniu powtórzymy zabawę i pyknie od razu [emoji41] Tylko tera celujemy w dziewczynkę. Jak będzie chłopak, to już trudno, jakoś wychowamy.
Ale kto wie, może po roku w pieluchach sama będę uciekać do pracy czym prędzej [emoji38]
No ja jestem taka rozdarta. Super się siedzi z dzieckiem i normalnie mogłabym to robić do końca życia. Taki stan ducha na dzisiaj. Ale pracę też lubię i chyba jednak chcę łączyć te dwie przyjemności [emoji126] Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Jak coś go też sobie zrobię przerwę.