reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Wierzyłam ze wszystko będzie dobrze[emoji173] modliłam się za Was kochana, po ostatnim Twoim wpisie szok i smutek ale teraz znowu nadzieja[emoji173] trzymam kciuki!

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Aż mnie zamurowało, cudownie! Odpoczywaj, leż i dbaj o was. Nawet sobie nie wyobrażam jaki to musiał być dla Ciebie szok i szczęście [emoji173]

Skrajne emocje dziś na forum.
@kari21 Twoja wiadomość zbiła mnie z nóg! To niezwykła niespodzianka!
@Sesil przykro mi, nie wiem, jakie są opcje leczenia takiego przypadku ale pewnie parę jest. Razem z lekarzami będziecie je sprawdzać i trzymam kciuki, że uda się mieć własne dziecko. Ale adopcja też jest piękną rzeczą. Mój mąż zaczął mówić o adopcji, zanim zaczęliśmy się w ogóle starać. :)

A teraz coś ode mnie. Znowu nie mam śluzu płodnego. Znowu po antybiotykach. Rok temu pierwszy raz złapałam gdzieś grzybicę i po leczeniu przez 3 cykle nie miałam śluzu płodnego. Gdy tylko pierwszy raz pojawił się w grudniu, od razu zaszłam. 2 następne cykle też był piękny książkowy. A na wizycie kontrolnej 2 tygodnie temu gin zauważył, że grzybica zaczęła się nawracać i dał znów antybiotyk, o wiele łagodniejszy, ale śluzu i tak nie ma! Że też ta głupia infekcja dopadła mnie akurat, jak zaczęłam się starać! Wcześniej zawsze miałam piękny śluz płodny... A teraz infekcja będzie się nawracać co parę miesięcy i obniżać i tak już bardzo niskie szanse na zajście...

Skrajne emocje dziś na forum.
@kari21 Twoja wiadomość zbiła mnie z nóg! To niezwykła niespodzianka!
@Sesil przykro mi, nie wiem, jakie są opcje leczenia takiego przypadku ale pewnie parę jest. Razem z lekarzami będziecie je sprawdzać i trzymam kciuki, że uda się mieć własne dziecko. Ale adopcja też jest piękną rzeczą. Mój mąż zaczął mówić o adopcji, zanim zaczęliśmy się w ogóle starać. :)

A teraz coś ode mnie. Znowu nie mam śluzu płodnego. Znowu po antybiotykach. Rok temu pierwszy raz złapałam gdzieś grzybicę i po leczeniu przez 3 cykle nie miałam śluzu płodnego. Gdy tylko pierwszy raz pojawił się w grudniu, od razu zaszłam. 2 następne cykle też był piękny książkowy. A na wizycie kontrolnej 2 tygodnie temu gin zauważył, że grzybica zaczęła się nawracać i dał znów antybiotyk, o wiele łagodniejszy, ale śluzu i tak nie ma! Że też ta głupia infekcja dopadła mnie akurat, jak zaczęłam się starać! Wcześniej zawsze miałam piękny śluz płodny... A teraz infekcja będzie się nawracać co parę miesięcy i obniżać i tak już bardzo niskie szanse na zajście...
Mi na grzybica dr przepisywała globulki dopochwowe po których zaszłam od razu z pierwszą ciążą.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi na grzybica dr przepisywała globulki dopochwowe po których zaszłam od razu z pierwszą ciążą.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz też dostałam glubulki. Brałam je przez 5 dni, jeszcze przed okresem. Raczej nic innego nie mogłoby wpłynąć na brak śluzu.

reklama
Do góry