Asis7
Fanka BB :)
Tak bardzo wam dziekuje za wsparcie!
Aga dziekuje serdecznie!! Cud sie zdarzyl...[/QUOTE
Bardzo sie ciesze to prawdziwy cud zdrowka dla Was :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bardzo wam dziekuje za wsparcie!
Aga dziekuje serdecznie!! Cud sie zdarzyl...[/QUOTE
Bardzo sie ciesze to prawdziwy cud zdrowka dla Was :*
Anglicy są niesamowici... Brak słów. Oby coś więcej Ci powiedział ten polski ginekolog. Mocno przytulam!Mala wiedzma oczywiscie ze anglicy nie wiedza. W piatek mam wizyte u polskiego gin, zobaczymy co on powie. Ja obstawiam jakiegos krwiaka.
@KatiNails @Edzia24 maj do was pytanko czasami tak zlapie mnie tak jakby kujacy boj jakby jajnika, martwie sie kazdym takim bolem bo niechce kolejny raz poronic, macie jakies podobne objawy? Wzdecia itp?
Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Bo ja juz sie martwie ze cos nie tak..U mnie tez od paru dni juz lepiej co do tych kluc.. Czasem cos poczuje chyba zeby pamietac o tym stanie ale nie tak jak wczesniej ...bol brzucha rowniez byl..szczegolnie tam na dole
A ja mimo wszystko życzę Ci żebyś nie miała mdłościMoge miec mdlosci itp wszystko zniose. Byle by malenstwo donosic szczesliwie [emoji5]