reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mala wiedzma oczywiscie ze anglicy nie wiedza. W piatek mam wizyte u polskiego gin, zobaczymy co on powie. Ja obstawiam jakiegos krwiaka.
Anglicy są niesamowici... Brak słów. Oby coś więcej Ci powiedział ten polski ginekolog. Mocno przytulam!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!

Kari wspaniala wiadomosc . naprawdę. Dopiero co o Tobie myslalam jak sie czujesz a tu taka cudowna niespodzianka!!!!! Maly wojownik sie nie podda i koniec!!!

Co do kucia to na początku ciąży tak miałam ale teraz tylko czasami. Teraz bardziej mdłości mnie dopadly[emoji853][emoji853]

U mnie tez od paru dni juz lepiej co do tych kluc.. Czasem cos poczuje chyba zeby pamietac o tym stanie ale nie tak jak wczesniej ...bol brzucha rowniez byl..szczegolnie tam na dole

reklama
Moge miec mdlosci itp wszystko zniose. Byle by malenstwo donosic szczesliwie [emoji5] :)
A ja mimo wszystko życzę Ci żebyś nie miała mdłości :)
Ja się w obu ciążach pierwszy trymestr z tym męczyłam i najgorszemu wrogowi nie życzę.
Ciężko cokolwiek zjeść, większość widoków i zapachów powodowało nudności i wizytę w kiblu :( i organizm powoli zaczyna dawać znać że jest wycieńczony i wygłodzony :(
U mnie bez leków przeciwwymiotnych to bym w szpitalu wylądowała z odwodnienia i niedożywienia.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry