reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Noe dodzwonilam. Najgorsze to ze to szpital i tam sie dobic graniczy z cudem. W dodatku mam starszwgo syna przeziebionego w domu dzis, alw juz jutro mam postanowione ze jak sie tam nie dodzwonie to wsiadam w samochod i jade w recepcji porozmawiac osobiscie. Ale chyba ktos juz tam wtedy zginie...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Twoje zdenerwowanie. Mam nadzieję że się w końcu z lekarzem skontaktujesz

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
No kurde ja mam to samo [emoji47] i jak tu czlowieku masz egzamin zdac? W sobotę ustny koncowy, na pisemnym sie cos mozna skupić, zastanowić a tak.. ja pierdziele... a od notatek tez juz mnie oczy bola, robie wszustko zeby tylko sie nie uczyć... dzisiaj np zrobiłam pierwszy raz w zyciu oponki... troche przyjarane bo w garnku robilam i skąd ja to niby mam wiedziec kiedy ten olej ma 175stopni więc wszystko na oko no ale, jak na 1 raz... cukier puder walne i bd git [emoji28][emoji23]
1517931006-c7f046a6a1e098a9-aaaaaa.jpeg

1517931013-6edc100647021beb-aaaaaa.jpeg

Zaraz sie normalnie zrzygam juz nie moge na to patrzec [emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Mmm... Pyszności, chyba bym wciągnęła wszystkie ;)

Niestety czesto anglikow trzeba poganiac, oni na wszystko maja czas.
Pyszne oponki!!! Zjadlabym

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari! Marzenie! Gratki! Tak bym chciała zobaczyć dwie krechy!

Fajne oponki! Moja teściowa robi na tłusty czwartek faworki gigantycznych rozmiarów. Pyszne są. A jedzenie ich strasznie wciąga.

Bierze mnie na sprzątanie, także chyba @ tym razem przyjdzie wczesniej[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do tłustego czwartku i krepli [emoji23]
1517953140-d79660de47e45029-aaaaaa.png

Tak więc kreple idzie wpierniczać, bo w czym jak w czym ale w łonaczyniu nasze staraczki są najlepsze [emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Mam dola, jestem zla i rozżalona :( :( ten cykl raczej nie bedzie tym wymarzonym bo wczoraj przy myciu mialam troszke bardzo lekko zabarwionego na jasnobrazowo sluzu.. mam juz dosyc.. :sad::sad:

Do góry