Który dc?Mam dola, jestem zla i rozżalona ten cykl raczej nie bedzie tym wymarzonym bo wczoraj przy myciu mialam troszke bardzo lekko zabarwionego na jasnobrazowo sluzu.. mam juz dosyc..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który dc?Mam dola, jestem zla i rozżalona ten cykl raczej nie bedzie tym wymarzonym bo wczoraj przy myciu mialam troszke bardzo lekko zabarwionego na jasnobrazowo sluzu.. mam juz dosyc..
Mam dola, jestem zla i rozżalona ten cykl raczej nie bedzie tym wymarzonym bo wczoraj przy myciu mialam troszke bardzo lekko zabarwionego na jasnobrazowo sluzu.. mam juz dosyc..
27 dc 2 dni do @Który dc?
No wiem wiem ze im bardziej sie chce tym ciezej a wczoraj dowiedzialam sie ze moja przyjaciolka jest w ciazy, ciesze sie jej szczesciem ale zdolowalo mnie to jeszcze bardziej. Zycie jest tak niesprawiedliweNie martw się kochana . Im bardziej to przeżywamy tym jest ciężej i trudniej o wymarzony cel . Zewsząd słysze , ze o wyczekane i wypatrywane dziecko najciężej .
Wiem , ze to ciężkie bo sama borykam się z myślami i czasem mam wrażenie ze o niczym innym nie myśle ale próbuj .
Nawet lekarz mi powiedział ostatnio , ze głowa i przysadka mózgowa blokuje sobie jajowody . Wiec może coś w tym jest .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam w 13dc[emoji3] wczoraj mimo testu owu na plus niestety nic nie było bo chłop mi padl[emoji24][emoji24][emoji24] może dziś nadrobimy ...wychodzi na to, ze w tym cyklu działamy co drugi dzień a zawsze było praktycznie codziennie [emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My w tym cyklu tylko 2 razy bo tez przemeczenie mojego zwala z nogKochana mój wczoraj tez odpadł . Nie miałam go serca męczyć ale z drugiej strony jak dziś wstałam ogarnela mnie dziwna złość na niego ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My w tym cyklu tylko 2 razy bo tez przemeczenie mojego zwala z nog