reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej proszę o poradę. Już jakiś czas się staramy o dzidziusia. Jestem po zastrzyku ovitrelle. 16 dnia po (2 dni przed planowanym terminem okresu) nie wytrzymał i zrobiłam test wyszła prawie niewidoczna 2 kreseczka, nie wytrzymalam i poleciała na betaHCG wyszło 7,17. Po dwóch dniach kolejny test i kreseczka wyraźniejsza. Mogło się udać? Poczekać kilka dni i powtórzyć betaHCG. Boję się że teraz było za niskie ale może za wcześnie.
Nie wiem co robić i zaraz oszaleje.
Udało się. Moja pierwsza beta 9.27 a teraz 11tc ;)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Mam to samo wszyscy wkolo pytaja kiedy drugie i ze by sie rodzenstwo przydalo. Tez juz lapie mnie doł.. a ciagle ktos zachodzi w ciaze i jeszcze bardziej dobija

Mnie też łapie, tym bardziej ze to pierwsze. I tez jak na złość wszyscy wokół zachodzą...

Już mnie trochę zaczyna bolec jak na @ i robie się zmierzła. Także tego...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki u mnie dziś 13 Dc .
Na 15 mam wizytę u lekarza . Zobaczyć co tam się dzieje z moimi pęcherzykami , czy wgl są . Wczoraj miałam pozytywny test owu . Wiec dziś będę wiedzieć co tam się w środku dzieje .
Ciało kobiety jest dziwaczne . Zawsze piersi zaczynały mnie bolec po owulacji przed @ a w tym cyklu bolą mnie już od 2 dni a jeszcze owu nie było .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry