reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej proszę o poradę. Już jakiś czas się staramy o dzidziusia. Jestem po zastrzyku ovitrelle. 16 dnia po (2 dni przed planowanym terminem okresu) nie wytrzymał i zrobiłam test wyszła prawie niewidoczna 2 kreseczka, nie wytrzymalam i poleciała na betaHCG wyszło 7,17. Po dwóch dniach kolejny test i kreseczka wyraźniejsza. Mogło się udać? Poczekać kilka dni i powtórzyć betaHCG. Boję się że teraz było za niskie ale może za wcześnie.
Nie wiem co robić i zaraz oszaleje.
Udało się. Moja pierwsza beta 9.27 a teraz 11tc ;)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Mam to samo wszyscy wkolo pytaja kiedy drugie i ze by sie rodzenstwo przydalo. Tez juz lapie mnie doł.. a ciagle ktos zachodzi w ciaze i jeszcze bardziej dobija

Mnie też łapie, tym bardziej ze to pierwsze. I tez jak na złość wszyscy wokół zachodzą...

Już mnie trochę zaczyna bolec jak na @ i robie się zmierzła. Także tego...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki u mnie dziś 13 Dc .
Na 15 mam wizytę u lekarza . Zobaczyć co tam się dzieje z moimi pęcherzykami , czy wgl są . Wczoraj miałam pozytywny test owu . Wiec dziś będę wiedzieć co tam się w środku dzieje .
Ciało kobiety jest dziwaczne . Zawsze piersi zaczynały mnie bolec po owulacji przed @ a w tym cyklu bolą mnie już od 2 dni a jeszcze owu nie było .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry