reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój jak widzi ze wchodzę na apkę to mowię „ Wez sie do roboty” :)

Bete robiłam 4 dni przed @ wiec mam nadzieje ze rośnie :)

Ale chyba rośnie bo uwaga jest to możliwe - miałam dziś pierwsze żyganie byłam w takim szoku [emoji33]
Zjadłam kanapki i jak mnie nie zmdlilo...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ile cykli sie starałas ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wymiotuje przez wzrost progesteronu. Mój organizm słabo reaguje na zmianę hormonów...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

A powiedz mi jak Twoje piersi ? Bo ja od terminu @ mam dużo mniej bolesne co mnie trochę martwi :(

Następna szczęściara ! My juz ponad pol roku [emoji31][emoji31]

Tak naprawdę zajęłam się badaniami bo mam niby tsh w normie ale dość wysokie i jakos przestałam myślec o staraniach. Zbliżenia były dwa w tym miesiącu i trzecie dość późno jakos w 19 dniu cyklu i tyle wystarczyło. Teraz tylko mocno trzymam kciuki zeby beta rosła prawidłowo ale dziś np miałam pierwsze wymiotowanie co lekko mnie zdziwiło ze tak wcześnie

Tak naprawdę zajęłam się badaniami bo mam niby tsh w normie ale dość wysokie i jakos przestałam myślec o staraniach. Zbliżenia były dwa w tym miesiącu i trzecie dość późno jakos w 19 dniu cyklu i tyle wystarczyło. Teraz tylko mocno trzymam kciuki zeby beta rosła prawidłowo ale dziś np miałam pierwsze wymiotowanie co lekko mnie zdziwiło ze tak wcześnie

To Twoja pierwsza ciąża ?
Czuje , ze za bardzo sie wszystkim martwisz :) wszystko bedzie ok :)
Ty teraz musisz mieć duzo pozytywnych wibracji zeby przekazać je dziecku :)
Ja bym wiele oddała za to żyganko :)

To Twoja pierwsza ciąża ?
Czuje , ze za bardzo sie wszystkim martwisz :) wszystko bedzie ok :)
Ty teraz musisz mieć duzo pozytywnych wibracji zeby przekazać je dziecku :)
Ja bym wiele oddała za to żyganko :)

Pierwsza :)

Też mocno trzymam kciuki zeby wszystko Ok :) 25 stycznia mam pierwsze usg :)

reklama
Do góry