B
bibiU
Gość
Oooo żesz ku*** nooo napewno poleci@Biedronka0506 wczoraj nic nie wykupcyłam ale dzisiaj tak! Masz tu obiecaną fotkę, mam nadzieje ze pomoże nam maratonować [emoji16]
Chyba stary na mnie poleci co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo żesz ku*** nooo napewno poleci@Biedronka0506 wczoraj nic nie wykupcyłam ale dzisiaj tak! Masz tu obiecaną fotkę, mam nadzieje ze pomoże nam maratonować [emoji16]
Oooo żesz ku*** nooo napewno poleci
Nooo i taka postawa się mi podoba zachodzisz i już bez zbędnych histeriiNo! W następnym cyklu zachodzę i nie ma chu** we wsi! Bo już przegina ten dzieciak No! Jeszcze go nie ma a już mnie wqrw... [emoji23]
Ostro!!!! Mrauuu... Bedzie Cię on brał!!! [emoji48][emoji48][emoji48]@Biedronka0506 wczoraj nic nie wykupcyłam ale dzisiaj tak! Masz tu obiecaną fotkę, mam nadzieje ze pomoże nam maratonować [emoji16]
Ostro!!!! Mrauuu... Bedzie Cię on brał!!! [emoji48][emoji48][emoji48]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo i taka postawa się mi podoba zachodzisz i już bez zbędnych histerii
Ja bym poleciała! [emoji7][emoji173][emoji44]@Biedronka0506 wczoraj nic nie wykupcyłam ale dzisiaj tak! Masz tu obiecaną fotkę, mam nadzieje ze pomoże nam maratonować [emoji16]
Ja bym poleciała! [emoji7][emoji173][emoji44]
[emoji23]Jakby co, to nie przeszkadza mi, ze już masz (prawie) dziecko
Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku tak trzymajNo kuzwa postawa godna prezesowej [emoji6]