reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, przeszłam samą siebie [emoji33] snily mi się pozytywne testy, w nocy budzilam sie kilka razy bo czułam się jakby mnie ktoś wrzątkiem polewal- a dodam, że w normalnych okolicznościach jestem potwornym zmarzluchem. No i zanim ogarnelam, ze to dopiero 8dpo to siknelam... :( i oczywiście bialo ...

reklama
Dziewczyny, przeszłam samą siebie [emoji33] snily mi się pozytywne testy, w nocy budzilam sie kilka razy bo czułam się jakby mnie ktoś wrzątkiem polewal- a dodam, że w normalnych okolicznościach jestem potwornym zmarzluchem. No i zanim ogarnelam, ze to dopiero 8dpo to siknelam... :( i oczywiście bialo ...

Ja jak czekałam na wyniki bety to też mi się śniły wyniki normy tygodnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś już po terminie @ :) kolejne testy coraz mocniejsze mam nadzieje ze kolejna betka będzie już dużo większa :)
25 mamy USG i liczę, że bedzie widać już coś :)
Ogólnie jedyne co mi jest to boli mnie brzuch tak jak na okres ale nie cały czas, leciała mi krew z nosa ale to chyba przez przeziębienie i mega katar a tak to chyba tyle :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziś już po terminie @ :) kolejne testy coraz mocniejsze mam nadzieje ze kolejna betka będzie już dużo większa :)
Ogólnie jedyne co mi jest to boli mnie brzuch tak jak na okres ale nie cały czas, leciała mi krew z nosa ale to chyba przez przeziębienie i mega katar a tak to chyba tyle :)

Ból brzucha to wg mnie dobry znak, z tego co wiem każda tutaj w BAAARDZO wczesnej ciąży to odczuwala:)
Będzie dobrze zobaczysz [emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Będzie dobrze trzymam kciuki ;)

@AgaRS90 gratuluję Grzesia!
@olaaa7 ja u Ciebie czuję dziewczynkę, nie wiedzieć czemu, bo już chyba lekarz wypatrzył jakiego dzyndzolka? :)
@Jotka_Szczotka ja bym temperaturę powyżej 38 traktowała już jak gorączkę. Lepiej za wczasu zwalczać ewentualną infekcję. A paracetamol w ciąży bezpieczny. :)

reklama
Do góry