V
Vel
Gość
Pewnie że urośnie [emoji6]Beta 60 i trzymamy kciuki zeby rosła
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie że urośnie [emoji6]Beta 60 i trzymamy kciuki zeby rosła
A czemu smutna minka na końcu?Beta 60 i trzymamy kciuki zeby rosła
Jskie 8dpo myślałam, że 10 dpo już maszZoska piekna beta=) napewno urosnie=)
Witam sie w 26dc, 8dpo 5 dni do godziny WU...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
A dowiedziałaś się kto w brzuszku siedzi?Jeszcze zdjęcia - ruchliwy malec więc ciężko było zrobić dobre zdjęcie. Ale coś tam jest
Tak, masz racje. Dopiero wstalam , roBudzam się i mi sie juz wszystko pier....oli zwyczajnie.... jestem zmeczona i strasznie slabo sie czujee, ale dzisiaj piatek piateczek piatunioo... na szczescie. Jutro sobie polezeJskie 8dpo myślałam, że 10 dpo już masz
Tak, będzie Grześ [emoji173] jak to powiedział lekarz "jest dzyndzolek, są jaderka" [emoji14] nie musi specjalnie szukać bo tylko to usg do brzucha przyłożył, zbliżył i od razu było pięknie widać dwie nóżki i co między nimi [emoji14]A dowiedziałaś się kto w brzuszku siedzi?
. hejka
No to super! Gratulacje! Ja mam nadzieję się dowiem 18 stego. Kiedy masz kolejną wizytę ? Pewnie już połówkowe ?Tak, będzie Grześ [emoji173] jak to powiedział lekarz "jest dzyndzolek, są jaderka" [emoji14] nie musi specjalnie szukać bo tylko to usg do brzucha przyłożył, zbliżył i od razu było pięknie widać dwie nóżki i co między nimi [emoji14]
Na spokojnie na pewno się dowiesz [emoji173] już teraz pomierzył wszystko jak na polowkowym, więc jestem spokojna ale on to robi co wizytęNo to super! Gratulacje! Ja mam nadzieję się dowiem 18 stego. Kiedy masz kolejną wizytę ? Pewnie już połówkowe ?
Aga super! [emoji173] Gratuluję, cieszę się, że będziesz miała wymarzonego synka [emoji7]Dziewczyny 15cm zdrowy chłopiec był dzyndzolek i jaderka [emoji1]
Marta Ty masz jednak rentgen w oczkach
Będzie Grześ [emoji173]
Piękny jest i jaki już duży [emoji7] Ciekawa jestem jakie duże jest moje maleństwo, na pierwszych prenatalnych lekarz wyliczył termin porodu na ten sam dzień co z OM.Jeszcze zdjęcia - ruchliwy malec więc ciężko było zrobić dobre zdjęcie. Ale coś tam jest
marta_usssek to teraz tylko czekam do mojej wizyty we wtorek a potem tylko potwierdzenie 12 lutego czy u mnie też miałaś dobre przeczucieJeszcze zdjęcia - ruchliwy malec więc ciężko było zrobić dobre zdjęcie. Ale coś tam jest