reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na spokojnie na pewno się dowiesz [emoji173] już teraz pomierzył wszystko jak na polowkowym, więc jestem spokojna ale on to robi co wizytę:)
Kolejna za 4tyg, 8 lutego :) to będzie 22tydz a dziecko o 1.5 tyg młodsze jest z tego co mi wczoraj mówił, pomiary kości udowej itd wszystko odpowiada 16, 16i4 tygodniowi dziecka :)

9ewnqqmzi7le71mi.png
Mój tez o parę dni mniejszy. Moja dwójka była mniejsza z USG syn to prawie 10 dni. Dlatego moje dzieci zawsze rodziły się po terminie. Nadia 9 ddni Olo 4 po terminie. Ale z USG zgodnie. Z Nadia tylko było 2 dni różnicy. USG bo z USG było na 22 stycznia a urodziła się 24;) ja z @ mam na 26 czerwca ale trzymam się tej daty z USG 1 lipca bo jest bardziej prawdopodobna;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

reklama
@Jotka_Szczotka nie wiem co Ci napisać bo nie chce Cie ani nakręcać ani zniechęcać... a na test owu nie siknęłaś tak zupełnym przypadkiem, bo ja tak przed @ nie raz robiłam, wiesz tak dla spadku ciśnienia

@Jotka_Szczotka nie wiem co Ci napisać bo nie chce Cie ani nakręcać ani zniechęcać... a na test owu nie siknęłaś tak zupełnym przypadkiem, bo ja tak przed @ nie raz robiłam, wiesz tak dla spadku ciśnienia
No nie sikalam. Ale martwi mnie ta temp trochwe.. bo mnie w podbrzuchu od wieczora dosc mpcno uciaga... zeby to nie byla jakas pozamaciczna czy cos. I sie organizm broni...

Dobra noe nakrecam sie. Ide zjesc to mi przejda glupoty w glowie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Powiem Ci tak mnie w tamtym cyklu brzuch bolał jak nie wiem z tydz przed@ i też byłam pewna że ciąża bo brzuch bolał arcy okresowo a okresu brak... także bardzo dużo działa nasza
kobieca psychika i tez nigdy takich bóli nie miałam...

@Jotka_Szczotka ale tempkę w celach owulacyjnych mierzy się w ustach albo pochwie. To czemu mierzysz pod pachą? W celu wykrycia choroby :)? Rano dziś mierzyłaś? Ile masz? Trzymaj się malutka :*
Nie nie rano mierzr w ustach a pod pacha wczoraj mierzylam bo slabo sie czukam i dzis też tak mierzylam bo die nie poprawilo.

To ze u Ciebie ciąży nie bo nie oznacza że u mnie nie ma. Ja jeszcze mam 5 dni do @

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry