Pokaz ten negatywny, ja dzis znowu negatyw, a wydaje mi sie ze jest nawet bledsza niz wczorajsza. ... hmmm
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
![1512365118-019c87235e9b0813-aaaaaa.jpeg](https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-12/1512365118-019c87235e9b0813-aaaaaa.jpeg)
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaz ten negatywny, ja dzis znowu negatyw, a wydaje mi sie ze jest nawet bledsza niz wczorajsza. ... hmmm
![]()
Kochana już dawno blondynka nie jestemKasiu widzę zmiany ! O ile dobrze pamiętam to byłaś blondynką??? A teraz czarna mamba [emoji7][emoji7] ładnie!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym betę zrobiła a nie test płytkowy. bardziej miarodajne.Dziewczyny zrobiłam dziś test żeby zobaczyć czy kreska ciemniejsza a tam zaledwie cień cieniabrzuch boli na @ ja się chyba zabije, teraz to już nie będzie biochemiczna tylko poronienie samoistnie
ja kolejny raz tego nie zniose
Idę do pracy popołudniu się odezwę![]()
No to troche się zmartwilam, bo moje sa vardzo negatywne oj baaardzo.![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a jakie masz testy?No to troche się zmartwilam, bo moje sa vardzo negatywne oj baaardzo.
![]()
Dzięki :* ja nie mierze :* odpuściłam.Hej dziewczynkia temperature mierzycie? Ja mam aplikacje Ovuview i w tym cyklu ściągłam Flo ( bo tak chwaliłyście)
Kati w ciemnych włosach według mnie Ci ładniejja jestem od dawna pasemkową blondynką farbowaną, ale
teraz zrobie sobie swój naturalny kolor a´la mleczna czekoloda bo już zbrzydło mi farbowanie takie częste
Monia36 spokojnie nie denerwuj się zrób bete![]()