Pokaz ten negatywny, ja dzis znowu negatyw, a wydaje mi sie ze jest nawet bledsza niz wczorajsza. ... hmmm
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaz ten negatywny, ja dzis znowu negatyw, a wydaje mi sie ze jest nawet bledsza niz wczorajsza. ... hmmm
Kochana już dawno blondynka nie jestem tylko nie miałam aktualnego zdjęcia [emoji14]Kasiu widzę zmiany ! O ile dobrze pamiętam to byłaś blondynką??? A teraz czarna mamba [emoji7][emoji7] ładnie!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym betę zrobiła a nie test płytkowy. bardziej miarodajne.Dziewczyny zrobiłam dziś test żeby zobaczyć czy kreska ciemniejsza a tam zaledwie cień cienia brzuch boli na @ ja się chyba zabije, teraz to już nie będzie biochemiczna tylko poronienie samoistnie ja kolejny raz tego nie zniose
Idę do pracy popołudniu się odezwę
No to troche się zmartwilam, bo moje sa vardzo negatywne oj baaardzo.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a jakie masz testy?No to troche się zmartwilam, bo moje sa vardzo negatywne oj baaardzo.
Dzięki :* ja nie mierze :* odpuściłam.Hej dziewczynki a temperature mierzycie? Ja mam aplikacje Ovuview i w tym cyklu ściągłam Flo ( bo tak chwaliłyście)
Kati w ciemnych włosach według mnie Ci ładniej ja jestem od dawna pasemkową blondynką farbowaną, ale
teraz zrobie sobie swój naturalny kolor a´la mleczna czekoloda bo już zbrzydło mi farbowanie takie częste
Monia36 spokojnie nie denerwuj się zrób bete