Veraska
Fanka BB :)
No to trzymam mocno kciuki.Ja mam nie regularne bardzo cykle ovu była w 22 dniu cyklu a teraz mam 35 dzień dzis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymam mocno kciuki.Ja mam nie regularne bardzo cykle ovu była w 22 dniu cyklu a teraz mam 35 dzień dzis
Pięknie [emoji7]Muszę się pochwalić właśnie Damian przywiózł teściowa rano w Lidlu kupiła na prezent ślubny
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby się u Ciebie @ nie pojawiła :*Witajcie 31dc @ nie ma jeszcze, jutro testuje, jak będzie negatyw to trudno,może się nie załamie... Żyje już świętami Myślę co przygotować na święta Dziewczyny macie sprawdzony przepis na sernik? Bo mi zawsze opada i wychodzi placek, a chce zrobić taki wysoki W niedzielę będę sobie robić hybrydy i już zastanawiam się czy nie zrobić świątecznych ale czy do świąt one przetrwają? Kurcze nie znam się dopiero się uczę,i dopiero zapuszczam paznokcie, wczoraj robiłam pierwszy raz sama hybrydy u znajomej w salonie i wyszły okropne Obiecała mi że za tydzień mi pomoże zrobić i będzie lepiej [emoji14] Dopiero się uczę i mam zamiar sobie też kupić tą lampę i inne potrzebne rzeczy a co tam [emoji14] Podobają mi się takie wzory ale mam za krótkie paznokcie na nie Może namówię ją aby mi pokazała też jak przedłużyć [emoji14] Zależy czy będzie mieć czas, bo wczoraj nie miała i dlatego sama się uczyłam
Ja mam testy Clear Blue polecam sa miarodajne i latwe do odczytu tylko w De je kupilam w Rossman w Pl chyba nie można ich kupić a może zależy od miasta@Jotka_Szczotka dla porównania wyżej pozytyw, a niżej negatyw. Ale to tylko na tych domowe laboratorium pokazuje mi się pozytyw. Na tych allegro i horien nie (ale horien te opakowania foliowe ma te same co Allegro więc podejrzewam że może być to samo). Te z domowe laboratorium drogie bo 7 testów 26 zł. No ale już widzę że warto, bo co z tego że kupię tańsze jak mi pozytywu nie pokaże tym bardziej że teraz pozytyw w tym cyklu wyszedł dwa dni wcześniej niż powinien. Więc mogłabym owu przegapić.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest sens jest jeden garnek , nie brudzisz tysiącaHej dziewczęta!
@KatiNails tak zachwalasz tego thermomixa, ze się sama zastanawiam czy sobie nie kupić. No ale to po nowym roku jak coś, bo na razie planuje trochę przemeblować kuchnie, teraz nawet nie miałabym gdzie go trzymać, za mało miejsca
No i jakbym zaciążyła to już na pewno go wciągnę bo tak tylko dla nas dwoje to średnio widzę sens