reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wszystkie okupimy tę samą aukcję :D
Ale zobaczcie jaki sprzedawca zadowolony będzie :-) tyle klientek no i pozytywne komentarze :-) oby się u was na tych jednych zakupach skonczylo a kolejne to juz wyprawki dla malucha :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Starań 3 cykle, tylko,że testy owulacyjne dopiero robiłam w 3 cyklu, jakos wcześniej nie byłam do nich przekonana. Ale teraz wiem,że mi pomogły.
Mierzyłam temperature, sprawdzałam śluz. No i rzeczywiście co drugi dzień przytulanie. Chociaż teraz zrobiłam tak: od 11 - 17 dc robiłam testy owulacyjne, (16 dc nie robiłam) a działaliśmy 10, 13, 15, 16, 17. Owulacja była 17dc
Używałam testów najpierw z rossmana, a później kupiłam w aptece, domowe laboratorium, były droższe od rossmanowych.
Aha... a czemu zmieniłas z rossmanowskich na tamte ? te rossmanowskie nie byly ok / ja sie wlasnie obawiam, że te co kupiłam na allegro jakos mi nie sprzyjaja chyba...

A rodzice nie mają o to pretensji? Czy to może dobra temperatura? Nie wiem, nie znam się, ale minimalna w szkole to 15 stopni, potem zamyka się szkołę.
O chciałabym. Ostatnio u nas w szkole u młodego naprawiali ogrzewanie i przez dwa dni nie była szkoła ogrzewana, i szkoły nie zamknęli a na pewno nie było 15 stopni w niej. Kazali się dzieciom tylko grubo ubrać do szkoły :(

aha, testy owulacyjne robiłam około 17:00 / 18:00 i tak jak już pisały wcześniej dziewczyny, za dużo nie piłam około 2 godz przed testowaniem
wlasnie chciałam o to zapytac - czytasz mi w myślach :* dziekuje za informacje... i jeszcze raz gratulacje.. dbajcie teraz o sibie :* i wszytskiego dobrego <3

Aha... a czemu zmieniłas z rossmanowskich na tamte ? te rossmanowskie nie byly ok / ja sie wlasnie obawiam, że te co kupiłam na allegro jakos mi nie sprzyjaja chyba...
Moim zdaniem rossmanowskie są bardziej sterylne, lepiej mi się ich używało. A kupiłam w aptece tylko dlatego,że byłam w pobliżu apteki i sobie przypomniałam że mi nie wystarczy testów.
Wydaje mi się,że jak już to lepiej w aptece kupić.

reklama
O chciałabym. Ostatnio u nas w szkole u młodego naprawiali ogrzewanie i przez dwa dni nie była szkoła ogrzewana, i szkoły nie zamknęli a na pewno nie było 15 stopni w niej. Kazali się dzieciom tylko grubo ubrać do szkoły :(

Tak, niby taki przepis, ale ja pamiętam, że też miałam epizod w swojej edukacji, jak nam kilka dni kazali w kurtkach na lekcjach siedzieć. A jak się nie ruszasz kilkadziesiąt minut to ręce marzną i weź tu pisz w zeszycie w rękawiczkach. :D

Do góry