reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A rodzice nie mają o to pretensji? Czy to może dobra temperatura? Nie wiem, nie znam się, ale minimalna w szkole to 15 stopni, potem zamyka się szkołę.
Od 18chyba w bhp jest napisane, czy poniżej 18.
No niestety nic z tym nie zrobili a dyrka miała to gdzieś (pracujemy na 2 budynki i ona jest w 'nowym' - ogrzewanym, a myśmy byli w 'starym', który ogrzewany jest przez szkołe - ta zaś miała awarie pieca więc ona była kryta.. A zajęć je odwołała. Tydzień takie temperatury były:/)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To dwa dni po mnie :-) Dopisz się do lipcówek :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
zaraz to zrobię, bo jeszcze chyba w szoku jestem :D:D :p mój małż mi mówił,żebym się nie napalała zbytnio, no bo to dopiero początki, a ja mu na to dobra dobra,...spisałeś się :* i też się cieszy :)

Wczoraj jeszcze oglądaliśmy z moim m dom, tak nam się spodobał i kobieta podała fajną cenę, a jak dzwoniłam do niej wieczorem to już nie odbierała tel, chciałam się dopytać o sprawy papierkowe, dalej nie oddawania ani nic, a na olxie była dziś aktywna,może się rozmyśliła,a wielką szkoda by była :( kurde zła jestem :(

zaraz to zrobię, bo jeszcze chyba w szoku jestem :D:D [emoji14] mój małż mi mówił,żebym się nie napalała zbytnio, no bo to dopiero początki, a ja mu na to dobra dobra,...spisałeś się :* i też się cieszy :)
Mój M tak samo hehe. Że to jeszcze początki i żebym się tak za bardzo nie ekscytowala dopoki na dobre się nie zagnieździ itp :-) ale ja nie umiem się nie cieszyc :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

może kiedyś.. :) chyba tez musze odpuścić.. martwi mnie tylko brak sluzu plodnego :( mam poczucie wilgotności itp. ale śluz nie jest taki wodnisty...
U mnie tak samo, wczoraj było bardzo mokro ale on był wodnisty a dziś już nic, tzn mam uczucie jakby był ale na zewnątrz nie widzę. Ale tak jak tu któraś z dziewczyn pisała,nie zawsze on musi być na zewnątrz, czasami jest ale w wewnątrz ;)

reklama
U mnie tak samo, wczoraj było bardzo mokro ale on był wodnisty a dziś już nic, tzn mam uczucie jakby był ale na zewnątrz nie widzę. Ale tak jak tu któraś z dziewczyn pisała,nie zawsze on musi być na zewnątrz, czasami jest ale w wewnątrz ;)
!
@majaaaa
dokładnie,najważniejsze żeby był wewnątrz

Do góry