reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pogoda idealne sprzyja chorobie[emoji20] ja w biurze mam chlodno wiec grzeje farelka a jak wyjde na korytarz to jest cholernie zimno i latwo sie przeziebic...co roku to samo[emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest najgorsze :/ ja w pracy miałam 16 stopni i skończyło się na 3 antybiotykach i 2mscach choróbska:/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak paskowe, z Rossmanna miałam. Więcej ich nie kupię, bo drogie są - 25zł za 7 testów no ale pokazywały mi dobrze. Testowałam raz dziennie po południu. Innych testów jeszcze nie próbowałam. W przyszłym cyklu albo kupię te z allegro albo podaruję sobie testy ovu. :)
Ja kupiłam 50 testów ovu + 5 ciążowych za 17.50 o_O plus przesyłka kurierska 18zł, ciekawe czy dobrze będą wskazywać, wzięłam te z największą ilością sprzedanych

Dzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)

Zobacz załącznik 829146
Ooooooo kochana gratuluję [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] śliczne kreseczki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja kupiłam 50 testów ovu + 5 ciążowych za 17.50 o_O plus przesyłka kurierska 18zł, ciekawe czy dobrze będą wskazywać, wzięłam te z największą ilością sprzedanych

Tak tak, też te biorę pod uwagę. Zaskakująca różnica cen, nie? Ale dziewczyny tu na forum chwalą te testy więc widocznie przepłacałam :)

Tak paskowe, z Rossmanna miałam. Więcej ich nie kupię, bo drogie są - 25zł za 7 testów no ale pokazywały mi dobrze. Testowałam raz dziennie po południu. Innych testów jeszcze nie próbowałam. W przyszłym cyklu albo kupię te z allegro albo podaruję sobie testy ovu. :)
no ja kupiłam z allegro 50 sztuków.. dziewczyni kiedys wklepily linka... ale ja nie wiem czy one dobrze pokazują..

reklama
@Dagaa11 ty jesteś farmaceutką? :D wyskoczyło mi na Fejsie podobno autentyczne aż mi humor trochę poprawiło :laugh2: :D
Haha tak kochana, o tym jak pacjenci pptrafia przekrecac nazwy moznaby bylo ksiazke napisac :D

Dzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)

Zobacz załącznik 829146
Gratulacje :*
U mnie wczoraj wieczor byl owocny :D dzisiaj powtorka hihi :D najchetniej juz bym zrobila test ciazowy hahaha, oczywiscie sobie zartuje :) mam dzisiaj 19 dc, za 12 powinna byc @. Teraz w twj drugiej fazie cyklu czas bedzie sie ciagnal nieublaganie :(

Do góry