AgaRS90
Fanka BB :)
Tak.... :/16 stopni w przedszkolu?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.... :/16 stopni w przedszkolu?
mi sie wydaje, że może źle je robiłam... chcoiaż to dopiero 12 dc.. wiec jak robiłam w pt. to moze za szybko.. w sob. i ndz. nic nie pokazały...Tak tak, też te biorę pod uwagę. Zaskakująca różnica cen, nie? Ale dziewczyny tu na forum chwalą te testy więc widocznie przepłacałam
Starań 3 cykle, tylko,że testy owulacyjne dopiero robiłam w 3 cyklu, jakos wcześniej nie byłam do nich przekonana. Ale teraz wiem,że mi pomogły.Wowwwwwwwwwwww.......... gratuluuuuuje :* super Jeju... jak ja Ci zazdroszcze .. a ile sie starałas ? i jak wyliczałas ovu ? poradz troche
Czyli te są dobre moje pierwsze w życiuWszystkie okupimy tę samą aukcję
ja tez mam te...
A na koedy Ci wychodzi termin wg om?Starań 3 cykle, tylko,że testy owulacyjne dopiero robiłam w 3 cyklu, jakos wcześniej nie byłam do nich przekonana. Ale teraz wiem,że mi pomogły.
Mierzyłam temperature, sprawdzałam śluz. No i rzeczywiście co drugi dzień przytulanie. Chociaż teraz zrobiłam tak: od 11 - 17 dc robiłam testy owulacyjne, (16 dc nie robiłam) a działaliśmy 10, 13, 15, 16, 17. Owulacja była 17dc
Używałam testów najpierw z rossmana, a później kupiłam w aptece, domowe laboratorium, były droższe od rossmanowych.
Mój bęzie drugi cykl starań i zaczynam z testemi może mi również pomogąStarań 3 cykle, tylko,że testy owulacyjne dopiero robiłam w 3 cyklu, jakos wcześniej nie byłam do nich przekonana. Ale teraz wiem,że mi pomogły.
Mierzyłam temperature, sprawdzałam śluz. No i rzeczywiście co drugi dzień przytulanie. Chociaż teraz zrobiłam tak: od 11 - 17 dc robiłam testy owulacyjne, (16 dc nie robiłam) a działaliśmy 10, 13, 15, 16, 17. Owulacja była 17dc
Używałam testów najpierw z rossmana, a później kupiłam w aptece, domowe laboratorium, były droższe od rossmanowych.
Miałam dopiero jutro testować, ale nie wytrzymałam, w nocy nie mogłam spac. , dziękujęDwa ostatnie testy były pozytywne, ale identyczne więc nie jestem pewna czy kolejny miał być jeszcze silniejszy, słabszy czy może też identyczny. Teraz już po ptokach, owulacja była około tych dni.
Ojeeej, a ja nawet nie wiedziałam, że Ty tak daleko zaawansowany cykl masz. Albo się nie chwaliłaś, że planujesz testowanie, albo coś przeoczyłam. Gratuluję mocno! Ładna krecha!