reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Super, no mówiłam, że dziś szczęśliwy wtorek :) a ćwiczysz codziennie czy tylko w określone dni? Właśnie powinno się zaczynać stopniowo, bo jak się od razu za mocno przeforsujesz to później się tylko zrazisz do ćwiczeń, także oby tak dalej :)
Nie nie, cwicze co dwa dni. A najlepiej mi idzie jak meza w domui nie ma. Dzis bede cwiczyla=)

Dowcipnie mierzone

Od 12dc do 14 był wodnisty a przy samej szyjce ciągnący. W 14dc był przez dwie godziny ból jajnika kłujący ciągnący potem 15dc cyklu tylko takie kłucie jak szpilką i już śluz biały bardzo błyszczący w dodatku dziś w nocy tak mnie siedziały sutki ze az mnie to obudziło :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od 12dc do 14 był wodnisty a przy samej szyjce ciągnący. W 14dc był przez dwie godziny ból jajnika kłujący ciągnący potem 15dc cyklu tylko takie kłucie jak szpilką i już śluz biały bardzo błyszczący w dodatku dziś w nocy tak mnie siedziały sutki ze az mnie to obudziło :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to owulka mogla wystapic do 15/16dc :)

reklama
Aaaaa zmierzylas pozniej dzis tak..pierwszy raz rano przed wstaniem? Ma prawo wzrosnac choc ja tak wysokiej nie mialam jeszcze:) ktory to dc na ile?
zaraz p[o wstaniu z łózka była 37,5 a po jakiś 4 godzinach 38 , ale wyczytałam , że ruch zwieksza tempke, dlatego najbardziej wiarygona jest z rana. 27dc @ 02,11
wczoraj po przytulankach rożowa plamka różowa na wkladce i to wychodzi 12 dzien po owulacji

Do góry