reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Super, no mówiłam, że dziś szczęśliwy wtorek :) a ćwiczysz codziennie czy tylko w określone dni? Właśnie powinno się zaczynać stopniowo, bo jak się od razu za mocno przeforsujesz to później się tylko zrazisz do ćwiczeń, także oby tak dalej :)
Nie nie, cwicze co dwa dni. A najlepiej mi idzie jak meza w domui nie ma. Dzis bede cwiczyla=)

Dowcipnie mierzone

Od 12dc do 14 był wodnisty a przy samej szyjce ciągnący. W 14dc był przez dwie godziny ból jajnika kłujący ciągnący potem 15dc cyklu tylko takie kłucie jak szpilką i już śluz biały bardzo błyszczący w dodatku dziś w nocy tak mnie siedziały sutki ze az mnie to obudziło :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od 12dc do 14 był wodnisty a przy samej szyjce ciągnący. W 14dc był przez dwie godziny ból jajnika kłujący ciągnący potem 15dc cyklu tylko takie kłucie jak szpilką i już śluz biały bardzo błyszczący w dodatku dziś w nocy tak mnie siedziały sutki ze az mnie to obudziło :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to owulka mogla wystapic do 15/16dc :)

reklama
Aaaaa zmierzylas pozniej dzis tak..pierwszy raz rano przed wstaniem? Ma prawo wzrosnac choc ja tak wysokiej nie mialam jeszcze:) ktory to dc na ile?
zaraz p[o wstaniu z łózka była 37,5 a po jakiś 4 godzinach 38 , ale wyczytałam , że ruch zwieksza tempke, dlatego najbardziej wiarygona jest z rana. 27dc @ 02,11
wczoraj po przytulankach rożowa plamka różowa na wkladce i to wychodzi 12 dzien po owulacji

Do góry