reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluję!!!

Dziewczyny u mnie takie cuda też z rana !!!
1509434871-6c636d991130cadc-aaaaaa.jpeg

Jeszcze w to nie wierzę bo siknelam o 4 rano a że nic się nie pokazywało to poszłam dalej spać. Przed chwilą patrzę kontrolnie a tu krechy!! Nie do wiary nawet mi się śniło że włożyłam test pod poduszkę i później był pozytyw i nawet w tym śnie pokazywał 9 tydzień a tu przecież 25 dc. Muszę iść na bete bo inaczej nie uwierzę że w końcu się udało [emoji7] [emoji8] [emoji2] [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeeee 3 pozytywy na lipiec brawooo! Pieknie gratulacje [emoji813][emoji323][emoji324][emoji322]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz będę kupować sokowirówke :) właśnie po to żeby całą rodzinę ze sklepowej chemii na domowe soki przerzucić :)
A za jakiś rok będę chciała kupić termomixa to w tym wszystko zrobię, od bułek, chleba, obiadu po soki, desery itp

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam bardziej wycisjarke -warto dodać parę groszy a soczki bardziej wartościowe:)
I bardziej ekonomiczne-z wyciskarki lecą suche wióry =więcej soku.
Mam od roku polecam [emoji173]
Do tego można dodać szpinak czy jarmuż, sokowirówki sobie ż t6m m8e poradzą

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@ONAONAONA kajmak z puszki? Wow, tylko nie mów że wciągniesz całą na raz ;) Ja lubię kajmak ale raczej jako dodatek do ciast bo sam to taki trochę mocno słodki jest. Ja przed ciążą to potrafiłam nawet trzy czekolady na raz wciągnąć i pojęcie "za słodkie" w moim słowniku nie istniało, za to w ciąży wszystko było dla mnie za słodkie, tylko zwykła woda mi smakowała do picia, no i teraz już umiem się opanować i powiedzieć stop.
Nieeeeee heee

Ale 2 3 lyzki napewno. Wkoncu sie zasladzam...czasem tak mam :)

reklama
Do góry