reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Edzia możliwe że za wcześnie. Poczekaj spokojnie ( i ja to mówię hhehe) przynajmniej do 12 dpo i wtedy próbuj. Dziewczyny pisały że czasem kilka dni po terminie @ blade krechy wychodzily.
Także głową do góry.

U mnie dzisiaj ciężki dzień. Miałam sporo stresów. Brzuch mnie zaczął boleć jak na @ ale przeszło. Piersi bolą ale to żaden objaw. Jedynie co dziwne to nie wypryszczylo mnie tak jak zawsze. Nadzieja jest:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No że czasami np jest taki przezroczysty a powinien być mlecznobiały albo nie ma go prawie w ogóle a powinno byc dużo... Ja akurat śluzem się nie kieruję ale tak przytaczam teraz przyklady o ktorych juz na niejednym forum czytalam. Moze u Ciebie np owu byla z dzien czy dwa pozniej niz sadzilas. Oczywiście powodzenia życzę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wyczytalam ze ostatni dzień sluzu najbardziej plodnego mokrego sliskiego rzadszego ktory traci swa rozciagliwosc jest szczytowym poprzedzajacym owulacje..czyli owulacja moze wystapic po tym dniu i potem sluz staje sie metny lepki kwasny i po 4 dniach mozna stwierdzic nieplodnosc poowulacyjna

I to ze i po owulacji moze wystepowac sluz plodny bo to ze nie czujemy go na zewnatrz nie oznacza ze nie ma go w środku hmmmm

To tylko pomocne informacje..
:rolleyes2::huh:

Limonka no my bysmy sie bardzo cieszyli wiec tak trzymaj

Edzia za wczesnie.. Trzeba pocZekać takze szansa jest oj jest:)))

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko :) Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki :)
Wszystko zależy wyłącznie od Was, znam parę, która po bardzo krótkiej znajomości (1 miesiąc) zdecydowała się na ślub. Już minęło kilka ładnych lat i są ze sobą szczęśliwi, mają dziecko. Najważniejsze jest to, co sami czujecie i czego chcecie, trzymam za Was kciuki i życzę jak najszybciej dwóch kreseczek :)

Pierwszy cykl starań po poronieniu. I niestety nic z tego - @ przyszła i do tego z zaskoczenia bo normalnie cykl 36 dniowy a tu bach. 30 dzień cyklu i jest. W przyszłym cyklu będzie lepiej:p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wszystko zależy wyłącznie od Was, znam parę, która po bardzo krótkiej znajomości (1 miesiąc) zdecydowała się na ślub. Już minęło kilka ładnych lat i są ze sobą szczęśliwi, mają dziecko. Najważniejsze jest to, co sami czujecie i czego chcecie, trzymam za Was kciuki i życzę jak najszybciej dwóch kreseczek :)
Tez mam znajoma która po bodajże miesiącu zaszła w ciążę z nowym chłopakiem,teraz są 4 lata po ślubie i drugie dziecko w drodze. Są bardzo szczęśliwi :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Pierwszy cykl starań po poronieniu. I niestety nic z tego - @ przyszła i do tego z zaskoczenia bo normalnie cykl 36 dniowy a tu bach. 30 dzień cyklu i jest. W przyszłym cyklu będzie lepiej:p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No jasne że będzie lepiej. Nie ma co się załamywać tylko działać dalej. Kiedyś w końcu każdej z nas się uda.

Ja na tej nocce to normalnie zasypiam w robocie teraz a jeszcze 5 godzin :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia i zrozumienie :) Fajnie, że są ludzie, którzy rozumieją, że można się tak kochać po takim krótkim czasie ;-) ;) Za wszystkie kciuki (nie)dziękuję, mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczymy dwie kreseczki :laugh2:

Wyczytalam ze ostatni dzień sluzu najbardziej plodnego mokrego sliskiego rzadszego ktory traci swa rozciagliwosc jest szczytowym poprzedzajacym owulacje..czyli owulacja moze wystapic po tym dniu i potem sluz staje sie metny lepki kwasny i po 4 dniach mozna stwierdzic nieplodnosc poowulacyjna

I to ze i po owulacji moze wystepowac sluz plodny bo to ze nie czujemy go na zewnatrz nie oznacza ze nie ma go w środku hmmmm

To tylko pomocne informacje..
:rolleyes2::huh:

Limonka no my bysmy sie bardzo cieszyli wiec tak trzymaj

Edzia za wczesnie.. Trzeba pocZekać takze szansa jest oj jest:)))

No tak jest szansa tylko trzeba w to wierzyć. Ale zero objawów wiec chyba słabo.:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze 12 dni i jedziemy z M nad morze :D Nasz pierwszy taki dłuższy weekend tylko we dwoje. Już nie mogę się doczekać :)

Do góry