reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W tym cyklu tez tak chciałam na dziewczynke ale mnie M dopadl raz drugi i juz dobra ... I jescze te zawirowania... My caly nasz zwiazek na stosunku przerywanym wykorzystujac czas w trakcie @ przed i po wiec dobrze trafialismy nie zaliczajac wpadki ale przed tabsami cos mi sie zaczal wydluzac cykl .. Cos sie pokickalo z hormonami . Co bedzie to bedzie jesli bedzie;) zobaczymy
Nic nie kumam

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Helol

U mnie jeszcze dwa dni... Ciężko mi już wytrzymać ale powtarzam sobie cały czas " nie zrobisz testu".
Ja dzisiaj z młodą zaliczylam pokazowy dzień w przedszkolu. Zawiedziona była że nie zostaje hhehe. Zobaczymy czy w piątek będzie taka odważna. Ogólnie przedszkole zrobiło na mnie mega wrażenie. U nas wszystko na wariackich papierach bo przeprowadzamy się za miesiąc i przedszkole zmienialismy w ostatniej chwili.

Brzuch mnie pobolewa:/ niech ta @ nie przychodzi....

Jotka nie smutaj :) czasami dobrze odpocząć hehe. Ja bym chciała żeby mi ktoś core czasem zabrał na parę godzinek.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Helol

U mnie jeszcze dwa dni... Ciężko mi już wytrzymać ale powtarzam sobie cały czas " nie zrobisz testu".

Brzuch mnie pobolewa:/ niech ta @ nie przychodzi....

Dwa dni to nie tak dużo, wytrzymasz :-) a @ może nie przyjdzie, dopóki jej nie ma zawzze jest nadzieja :-) pomyśl o mnie, ja mam jeszcze tydzień do testowanka bo w przyszły czwartek z rana wstaję i testuję. Kurczę, jakby się udało to ominie mnie już następna partia nocek hehe

A ból i uczucie pieczenia na przemian z gorącem w podbrzuszu mi się dość konkretnie rozkręcają. Piersi w ogóle nie bolą. Ale specjalnie się nie nastawiam na to że się udało,raczej tak neutralnie.....jak będzie to super, jak nie to może w następnym miesiącu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry