reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W tym cyklu tez tak chciałam na dziewczynke ale mnie M dopadl raz drugi i juz dobra ... I jescze te zawirowania... My caly nasz zwiazek na stosunku przerywanym wykorzystujac czas w trakcie @ przed i po wiec dobrze trafialismy nie zaliczajac wpadki ale przed tabsami cos mi sie zaczal wydluzac cykl .. Cos sie pokickalo z hormonami . Co bedzie to bedzie jesli bedzie;) zobaczymy
Nic nie kumam

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Helol

U mnie jeszcze dwa dni... Ciężko mi już wytrzymać ale powtarzam sobie cały czas " nie zrobisz testu".
Ja dzisiaj z młodą zaliczylam pokazowy dzień w przedszkolu. Zawiedziona była że nie zostaje hhehe. Zobaczymy czy w piątek będzie taka odważna. Ogólnie przedszkole zrobiło na mnie mega wrażenie. U nas wszystko na wariackich papierach bo przeprowadzamy się za miesiąc i przedszkole zmienialismy w ostatniej chwili.

Brzuch mnie pobolewa:/ niech ta @ nie przychodzi....

Jotka nie smutaj :) czasami dobrze odpocząć hehe. Ja bym chciała żeby mi ktoś core czasem zabrał na parę godzinek.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Helol

U mnie jeszcze dwa dni... Ciężko mi już wytrzymać ale powtarzam sobie cały czas " nie zrobisz testu".

Brzuch mnie pobolewa:/ niech ta @ nie przychodzi....

Dwa dni to nie tak dużo, wytrzymasz :-) a @ może nie przyjdzie, dopóki jej nie ma zawzze jest nadzieja :-) pomyśl o mnie, ja mam jeszcze tydzień do testowanka bo w przyszły czwartek z rana wstaję i testuję. Kurczę, jakby się udało to ominie mnie już następna partia nocek hehe

A ból i uczucie pieczenia na przemian z gorącem w podbrzuszu mi się dość konkretnie rozkręcają. Piersi w ogóle nie bolą. Ale specjalnie się nie nastawiam na to że się udało,raczej tak neutralnie.....jak będzie to super, jak nie to może w następnym miesiącu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry