Jotka_
Fanka BB :)
Ale naskrobalyscie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Fabimama no piękna krechasuper!
Tak, całuski to drobny problem. Widzę z okna jak syn dobrej koleżanki się stacza. Jak dopalacze zjadły mu mózg. Jedyny syn, ma całkiem fajnych, normalnych rodziców dokonał wyborów, które ciężko zrozumieć.
Patrzę na moją słodką sześciolatkę i wiem, że najtrudniejsze wyzwania rodzicielskie dopiero przed nami. Tu na BB wszyscy są na początku tej trudnej drogi, jaką jest rodzicielstwo.
Sork, że dziś smęcę, wiecie, hormony
Testujcie juz, gdzie te kreski!![]()
Witam. Jak samopoczucie dzisiaj?
U mnie piękne słońce za oknem i mega leń w pracy[emoji12] .
@Emsi pracujesz jeszcze? Czy już błogie lenistwo?[emoji2]
Test pozytywnytermin około 1. Maja.
wtedy wyszedł mega blady po 5 minutach. Dzis plusik po 3 sekundach.
Szkoda.....Następny cykl będzie twój :-)A ja zaczynam 3 cykl. @ przyszła idealnie w terminie. To z tej okazji zapodam sobie [emoji485]!
GratulacjeTest pozytywnytermin około 1. Maja.
wtedy wyszedł mega blady po 5 minutach. Dzis plusik po 3 sekundach.
E brew pozorom czerwiec jest rewelacyjny na rodzenie dzieci =) nie lam się=*Ale krecha! Serdecznie gratuluję Fabimama. Cudowna wiadomość! Spokojnej ciąży i żeby Maluszek zdrowo rósł.
Witamy Cię Ginnger!
A ja zaczynam 3 cykl. @ przyszła idealnie w terminie. To z tej okazji zapodam sobie [emoji485]!