Jotka_
Fanka BB :)
Ale naskrobalyscie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Fabimama no piękna krecha super!
Tak, całuski to drobny problem. Widzę z okna jak syn dobrej koleżanki się stacza. Jak dopalacze zjadły mu mózg. Jedyny syn, ma całkiem fajnych, normalnych rodziców dokonał wyborów, które ciężko zrozumieć.
Patrzę na moją słodką sześciolatkę i wiem, że najtrudniejsze wyzwania rodzicielskie dopiero przed nami. Tu na BB wszyscy są na początku tej trudnej drogi, jaką jest rodzicielstwo.
Sork, że dziś smęcę, wiecie, hormony
Testujcie juz, gdzie te kreski!
Witam. Jak samopoczucie dzisiaj?
U mnie piękne słońce za oknem i mega leń w pracy[emoji12] .
@Emsi pracujesz jeszcze? Czy już błogie lenistwo?[emoji2]
Test pozytywny termin około 1. Maja. wtedy wyszedł mega blady po 5 minutach. Dzis plusik po 3 sekundach.
Szkoda.....Następny cykl będzie twój :-)A ja zaczynam 3 cykl. @ przyszła idealnie w terminie. To z tej okazji zapodam sobie [emoji485]!
GratulacjeTest pozytywny termin około 1. Maja. wtedy wyszedł mega blady po 5 minutach. Dzis plusik po 3 sekundach.
E brew pozorom czerwiec jest rewelacyjny na rodzenie dzieci =) nie lam się=*Ale krecha! Serdecznie gratuluję Fabimama. Cudowna wiadomość! Spokojnej ciąży i żeby Maluszek zdrowo rósł.
Witamy Cię Ginnger!
A ja zaczynam 3 cykl. @ przyszła idealnie w terminie. To z tej okazji zapodam sobie [emoji485]!