reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja się nie czuję ani nie wyglądam ;-) ;):-p Tzn. nie czułam bo ostatnio i się czuję jak staruszka (zadyszka i brak sił) i jak wszystko pójdzie dobrze, będę wyglądać jak słoń :zawstydzona/y:

@ONAONAONA doskonale Cię rozumiem, łapię się na tym, że wpadam w panikę i myślę coś ty narobiła! Na co ci to było! Co miałaś w głowie! A za chwile wpadam w euforię.

Chyba Czlowiek stal sie wygodny
Ale faktem jest ze zalowalibysmy pozniej gdybyśmy odpuscili...wiec trza brac byka za rogi

Ah te fluidkii

Ja wrocilam z pracy po mezu i patrze a ten muza i drzema wiec jak sie polozylam kolo niego tak i ja sie zdrzemlam leniwy piatek

Hope ktory tydzien?

Chyba Czlowiek stal sie wygodny
Ale faktem jest ze zalowalibysmy pozniej gdybyśmy odpuscili...wiec trza brac byka za rogi

Ah te fluidkii

Ja wrocilam z pracy po mezu i patrze a ten muza i drzema wiec jak sie polozylam kolo niego tak i ja sie zdrzemlam leniwy piatek

Hope ktory tydzien?

Rozleniwienie to nasz największy problem. Niestety. Dziecko mobilizuje i zmusza do wysiłku, na dobre nam to wyjdzie. Koniec z popołudniowym lenistwem.

4 tydzień i 6 dzień. Tyle co nic.

Beny mnie w szczęśliwym.cyklu w dniu okresu właśnie bolaly plecy,korzonki i ledzwia. Ledwo chodzilam no.i.cycki troszke
Trzymam kciuki i testuj jutro [emoji106][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Kupilam test. Korci mnie zeby zrobic dzisiaj. Czy wynik wyjdzie prawdziwy? Jak sadzicie?

Lepiej zrobić rano. Zrobiłam wieczorem 4 dni przed planowaną @ i nic nie było widać, 4 dni później mocna kreska. Zostawiłam ten test i teraz widzę, że jednak jest cień cienia cienia ale tylko w świetle dziennym i ruszając nim na boki :laugh2: Jakbym zrobiła tego samego dnia ale rano, byłby cień cienia a to już coś :laugh2:

nie wytrzymalam i zrobilam i nic nawet cienia cienia:(. teraz trza znow czekac na @ skoro takie obijawy to zapewne przyjdzie i znow probowac.

reklama
Do góry