Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z checia przyjme Twe boleści
Ja się nie czuję ani nie wyglądam Tzn. nie czułam bo ostatnio i się czuję jak staruszka (zadyszka i brak sił) i jak wszystko pójdzie dobrze, będę wyglądać jak słoń
@ONAONAONA doskonale Cię rozumiem, łapię się na tym, że wpadam w panikę i myślę coś ty narobiła! Na co ci to było! Co miałaś w głowie! A za chwile wpadam w euforię.
Chyba Czlowiek stal sie wygodny
Ale faktem jest ze zalowalibysmy pozniej gdybyśmy odpuscili...wiec trza brac byka za rogi
Ah te fluidkii
Ja wrocilam z pracy po mezu i patrze a ten muza i drzema wiec jak sie polozylam kolo niego tak i ja sie zdrzemlam leniwy piatek
Hope ktory tydzien?
Kupilam test. Korci mnie zeby zrobic dzisiaj. Czy wynik wyjdzie prawdziwy? Jak sadzicie?