reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja się nie czuję ani nie wyglądam ;-) ;):-p Tzn. nie czułam bo ostatnio i się czuję jak staruszka (zadyszka i brak sił) i jak wszystko pójdzie dobrze, będę wyglądać jak słoń :zawstydzona/y:

@ONAONAONA doskonale Cię rozumiem, łapię się na tym, że wpadam w panikę i myślę coś ty narobiła! Na co ci to było! Co miałaś w głowie! A za chwile wpadam w euforię.

Chyba Czlowiek stal sie wygodny
Ale faktem jest ze zalowalibysmy pozniej gdybyśmy odpuscili...wiec trza brac byka za rogi

Ah te fluidkii

Ja wrocilam z pracy po mezu i patrze a ten muza i drzema wiec jak sie polozylam kolo niego tak i ja sie zdrzemlam leniwy piatek

Hope ktory tydzien?

Chyba Czlowiek stal sie wygodny
Ale faktem jest ze zalowalibysmy pozniej gdybyśmy odpuscili...wiec trza brac byka za rogi

Ah te fluidkii

Ja wrocilam z pracy po mezu i patrze a ten muza i drzema wiec jak sie polozylam kolo niego tak i ja sie zdrzemlam leniwy piatek

Hope ktory tydzien?

Rozleniwienie to nasz największy problem. Niestety. Dziecko mobilizuje i zmusza do wysiłku, na dobre nam to wyjdzie. Koniec z popołudniowym lenistwem.

4 tydzień i 6 dzień. Tyle co nic.

Beny mnie w szczęśliwym.cyklu w dniu okresu właśnie bolaly plecy,korzonki i ledzwia. Ledwo chodzilam no.i.cycki troszke
Trzymam kciuki i testuj jutro [emoji106][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Kupilam test. Korci mnie zeby zrobic dzisiaj. Czy wynik wyjdzie prawdziwy? Jak sadzicie?

Lepiej zrobić rano. Zrobiłam wieczorem 4 dni przed planowaną @ i nic nie było widać, 4 dni później mocna kreska. Zostawiłam ten test i teraz widzę, że jednak jest cień cienia cienia ale tylko w świetle dziennym i ruszając nim na boki :laugh2: Jakbym zrobiła tego samego dnia ale rano, byłby cień cienia a to już coś :laugh2:

nie wytrzymalam i zrobilam i nic nawet cienia cienia:(. teraz trza znow czekac na @ skoro takie obijawy to zapewne przyjdzie i znow probowac.

reklama
Do góry