Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 80 juz oznacza wczesną ciążęDzięki kochane, ja nigdy nie robiłam bety wiec całkowicie nie znam się na tych normach itp ... mam 41 dc ale zakładając cykle 40-dniowe.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spokojnie w poniedzialek bedzie juz super a do gina najlepiej tak za 2tygodnie by cos na USG było [emoji4]Dzięki kochane, ja nigdy nie robiłam bety wiec całkowicie nie znam się na tych normach itp ... mam 41 dc ale zakładając cykle 40-dniowe.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziwiam - my postanowiliśmy poczekać z dzidziusiem aż będę na finiszu z drugimi studiami. Bardzo się stresuje egzaminami i bałam się żeby nic się nie stało w czasie sesji.No ja doszłam do wniosku, że dziecko dzieckiem, ale też bym chciała coś zmienić i myślałam o drugich studiach... Jak znalazłaś te swoje wymarzone?