reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry :) dziś z rana, z relaksem w tle bo miałam da dni wolnego, wczoraj posprzątałam sobie w mieszkaniu, został mi pokój syna... ale miło wstać i po prostu wypić sobie kawkę w otaczającym porządku. Bo jak pomyślę o jutrzejszym dniu... o nowych szkoleniach które muszę przeprowadzić to....
Dziś mija mi 9 dzień po owulacji ( teoretycznie bo miałam jeszcze skok tempki o 0,1 wiecej niż owulacja dzień później) no i tak mnie naszło (wiem głupota), że namówiłam swojego by kupił nam test wracając z pracy bo mogłoby już niby coś wyjść a testy kupujemy o czułości 10 mlU/ml... Teoretycznie byłby czas na zagnieżdżenie i uwolnienie hormonu no ale oczywiście to teoria, równie dobrze może to być za parę dni.

No i wyszedł negatyw, nawet mu się nie przyglądałam szczególnie bo głupiej babie zrobiło się smutno i poszła spać dalej. Wstałam i chciałam sobie spojrzeć na test jeszcze raz, jakoś tak, nie pytajcie dlaczego :D masochistka ze mnie.

No i patrze a tam druga kreseczka, blada ale wyraźna, cały pasek zabarwiony a nie zaciek. Serce mi staneło. Bo teraz nie wiem po jakim czasie ona powstała ale intuicja mi mówi, że w tym cyklu mogło się udać...od owulacji utrzymuje mi się tempka wyższa niż zwykle o 2,3 kreski, cyc napięty...
Wiem, że to może autosugestia ale....

Aaaaaaa [emoji33][emoji33][emoji33]na co czekasz! Sikaj na drugi!

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
@Asha. oby to była ta właściwa kreseczka, ja czekam z niecierpliwością na jutrzejszy poranek. Dzisiaj mam kompletnego lenia, mąż dalej na wolnym, dzieci u teściowej więc nic mi się nie chce. A w domu Sajgon, jutro będziemy testować razem z partnerka mojego brata, tylko że u nich to by była wpadka, jak dobrze pójdzie to bedziemy miały ten sam termin [emoji16]

Aaaaaaa [emoji33][emoji33][emoji33]na co czekasz! Sikaj na drugi!

Skarbie... @ dopiero miałaby przyjść za parę dni... wstrzymam się do poniedziałku. Chyba, o ile mi się uda :) może sobota.... z dziennego moczu i tak pewnie by nie wyszedł skoro robię tak wcześnie :)

Nadalka gratuluje !!!!!!
Asha jak wyszło to coś musi być na rzeczy
Chyba można już po cichu i Tobie gratulować [emoji7]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

No właśnie ... przestałam pisac bo przestaliśmy się starać ... poszłam do pracy i priorytetem stała się dla mnie praca, wiec zaczęłam brać tabletki ... pod koniec maja zapomniałam jednej, przestałam brać, dostałam @ i postanowiłam już nie brać ... a tu dziś dwie kreski ... nie mogę uwierzyć ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratuluje cudnej niespodzianki [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ktory masz dc?
Ja w 32dc mialam beta 97, wiec spokojnie [emoji6] pozniej zapewne do zagnieżdżenia doszło.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t3d [emoji594]

reklama
Takie normy ...
1499359786-aaaaaa.jpeg

Najprędzej mogę w poniedziałek a wizytę mam 18. Lipca ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z calym szacunkiem ale masz jakies z doopy te normy :p
Beta powyzej 5 to juz ciaza :) powtorz po 48 godzinach i zobaczysz, ze bedzie piekny przyrost :)
A no doczytalam, ze w poniedzialek. No to w poniedzialek zrobi i zobaczysz, ze dobrze urosnie :)

Do góry