Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ... przestałam pisac bo przestaliśmy się starać ... poszłam do pracy i priorytetem stała się dla mnie praca, wiec zaczęłam brać tabletki ... pod koniec maja zapomniałam jednej, przestałam brać, dostałam @ i postanowiłam już nie brać ... a tu dziś dwie kreski ... nie mogę uwierzyć ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aaaa ale czad gratuluje!!!!! [emoji173]️[emoji323][emoji322] marzec co nie? [emoji7]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Trzymam kciuki. Ja będę testować w poniedziałek jak nie przyjdzie @ [emoji3]@nadalka gratulacje!
@limonka8721 jutro, chociaż najlepiej już dzisiaj bym zrobiła test, ale z allegro mi jeszcze nie doszły, a do apteki mogę podjechać dopiero popołudniu więc już wstrzymam się do jutra.
Gratuluję [emoji4]No właśnie ... przestałam pisac bo przestaliśmy się starać ... poszłam do pracy i priorytetem stała się dla mnie praca, wiec zaczęłam brać tabletki ... pod koniec maja zapomniałam jednej, przestałam brać, dostałam @ i postanowiłam już nie brać ... a tu dziś dwie kreski ... nie mogę uwierzyć ...
Łooooo gratuluję! i zazdroszczę, poza tym liczę, że będziemy razem na marcówkachNo właśnie ... przestałam pisac bo przestaliśmy się starać ... poszłam do pracy i priorytetem stała się dla mnie praca, wiec zaczęłam brać tabletki ... pod koniec maja zapomniałam jednej, przestałam brać, dostałam @ i postanowiłam już nie brać ... a tu dziś dwie kreski ... nie mogę uwierzyć ...