reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

KasiaMarysia ja niestety nie pomogę ... a co to kp ?[emoji38][emoji38]
A może faktycznie zaszłaś i stad ta zmiana ??

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Hej mam takie pytanie . Odstawiłam tabletki (po prawie 6 latach) , ostatnią wzięłam 3 czerwca . Miesiączkę miałam od 8 do 11 czerwca . Zaliczyliśmy małą wpadkę . Miałam chyba dni płodne i owulacje bo miałam śluz . A po kilku dniach miałam jakiś śluz z krwią . Nie wiem jak jest po odstawieniu tabletek kiedy będę mieć miesiączkę itp . więc kiedy zrobić test ? Wg. kalendarzyka powinnam mieć 6 lipca , ale wiadomo biorąc tabletki miałam regularnie miesiączkę a teraz nie wiadomo . Mam nadzieję , że opisałam w miarę zrozumiale mój problem . Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :sorry::sorry:

@melisa129 Ja robiłam test trzy dni po spodziewanej @ i ledwo co zauważyłam II kreseske, wiec u Ciebie może jeszcze nie wykazać. Po tabletkach teraz nie wiadomo kiedy u Ciebie powinna byc@ Ja bym poczekała do 6 lipca i zrobiła na spokojnie test.
Sluz z krwią może oznaczać zagnieżdżenie się jajeczka , ale nie jestem pewna.
Po odstawieniu tabletek ponoć szybko można zajść.

@sylwaq90 no dzisiaj znow nie czuje bo te mdlosci to byly od bolu glowy. Dzisiaj ani bolu glowy ani mdlosci [emoji1377][emoji7][emoji1377][emoji7][emoji1377][emoji7][emoji1377][emoji7]

Gratuluje udanej wizyty i ze jajca sa na miejscu :)

@Clover88 sliczna beta. [emoji7] Na kiedy termin? To juz pewnie marzec, co nie?

@KasiaMarysia23 eee no moze bete idz zrob [emoji28]

@melisa129 poczekaj do 6 lipca i albo zrob sikanca albo idz na bete. Wczesniej raczej nie ma sensu kombinowac bo moze jeszcze nic nie wyjsc. U mnie po odstawieniu anty miesiaczki byly od razu regularne +/-30 dni. Moze i u Ciebie bedzie tak samo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Clover88 nie kazdy chce dziecka, tak jak nie kazdy chce psa czy wakacji na Karaibach :) ja tam rozumiem, ze ludzie sa rozni i maja rozne potrzeby.

Kari witaj :)

Musze sie pozalic. Wczoraj zaczelam 8tc i od wczoraj mi niedobrze [emoji20] glowa boli i mnie mdli :((((((

Nie chce być niemiła ale bardzo dobrze ze Ci niedobrze :-) Wiadomo ze ciąże są różne i nie każdy ma mdłości, ale mi lekarz zawsze powtarzał ze mdłości to dobry znak, bo oznacza rosnącą bhcg.

1usavcqgt1dml95x.png

@sylwaq90 no dzisiaj znow nie czuje bo te mdlosci to byly od bolu glowy. Dzisiaj ani bolu glowy ani mdlosci [emoji1377][emoji7][emoji1377][emoji7][emoji1377][emoji7][emoji1377][emoji7]

Gratuluje udanej wizyty i ze jajca sa na miejscu :)

@Clover88 sliczna beta. [emoji7] Na kiedy termin? To juz pewnie marzec, co nie?

@KasiaMarysia23 eee no moze bete idz zrob [emoji28]

@melisa129 poczekaj do 6 lipca i albo zrob sikanca albo idz na bete. Wczesniej raczej nie ma sensu kombinowac bo moze jeszcze nic nie wyjsc. U mnie po odstawieniu anty miesiaczki byly od razu regularne +/-30 dni. Moze i u Ciebie bedzie tak samo.

Hehe szalona[emoji23]. Chyba by mi test wyszedł, a w czwartek robiłam i |

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Magda36 Oj to dobrze, bo ja w drugiej ciąży dopiero wiem co to jest ciaza :errr: Tez zaczynam mieć mdłości i pocę się jak mysz, a najmniejsza czynność sprawa mi mega wysyłek, a to dopiero co początek:-p

Do góry